Senaste artiklar

2021-09-20

Investeringstipsen vi önskar att vi fått tidigare

Om du hade fått åka tillbaka i tiden och prata till ditt forna jag om börsen, vad hade du då sagt? Markus och Tim är tillbaka och försöker retroaktivt få fram de bästa tipsen till sina börskarriärer. Perfekt avsnitt för våra yngre och färskare aktiesparare men kan även vara en bra påminnelse för den mer erfarne. I veckans volley snackar vi lite heta börsnoteringar.
2021-09-08

Fem kloka aktieråd

Börsens tusentals aktier kan kännas som en enda stor djungel när du vill komma igång. Här är ett par viktiga principer som du kan hålla dig till för att skapa en stabil och långsiktig sparportfölj.
2021-09-06

Tipsen inför första aktien

En del tvekar länge innan de köper sin första aktie. Vissa hittar aldrig rätt köpläge och missar börsuppgången. Andra läser på och tvekar inte. I stället köper de fler aktier och börjar bygga en aktieportfölj.
2021-09-06

Djupdykning i techträsket

En av de mest ansedda teknikinvesterarna tillika rådgivarna gästar. GP Bullhound har en årlig CAGR om 33 procent och i avsnittet gästar deras partner Joakim Dal för att hjälpa oss reda ut hur man ska värdera och analysera sig genom techträsket.
2021-08-30

Så överlever du på börsens savann

Investeringsfällor och hur du undviker att fällas av dem. Experten Cristofer Andersson hjälper oss att gå igenom verktygen man behöver för att lyckas i ett hektiskt börsklimat. Varför och hur människor beter sig i grupp och hur du kan nyttja det när du investerar.