Användningsvillkor

Unga Aktiesparares webbplats finns till för Unga Aktiesparares och Aktiespararnas medlemmar och andra aktie- och fondintresserade personer.

Upphovsrätt
Innehållet på Unga Aktiesparares webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du får inte ändra, kopiera, vidareförmedla, publicera, licensiera eller skapa arbeten som härrör från, överföra eller sälja någon information, produkt eller tjänst som erhållits genom denna webbplats. Materialet får ej användas i konkurrerande syfte.

Det går bra att citera materialet och då ska källa anges. Om du är osäker, kontakta oss gärna och fråga.

Dataskyddsförordningen
De uppgifter du anger när du anmäler dig som användare eller medlem lagras i Aktiespararnas/Unga Aktiesparares dataregister tillsammans med den information du laddar upp och skriver in. Vi lagrar också statistik och trafikinformation som uppkommer när du använder vår webbplats.

Länkning
Företag och privatpersoner får inte utnyttja Unga Aktiesparares varumärke eller webbplats i eget vinstsyfte.

Kontakta medlemmar
Det är inte tillåtet att använda Unga Aktiesparares webbplats för att kontakta våra användare i syfte att marknadsföra produkter och tjänster. Unga Aktiesparare säljer heller inte kontaktinformationen till tredje part.

Vilkor för medlemsskap
Läs mer här

Unga Aktiesparares Integritetspolicy

Mer information om vilka personuppgifter vi samlar in om dig och hur vi hanterar dessa finner du i vår integritetspolicy här

Uppdaterad 2019-03-06

Vid frågor kontakta: