Den värdefulla julklappen

Visste du att 94 % av gymnasieelever vill lära sig mer om aktier och fonder i skolan? Ge bort ett medlemskap fylld av värdefull aktiekunskap till någon under 29 år du också – för en tryggare ekonomisk framtid. Just nu! Julexklusiva medlemskap i Unga aktiesparare.

Vad innebär ett medlemskap?

Samtliga medlemskap nedan ger tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer, mängder av event, unika rabatter och förmåner. Alla som är 0-28 år kan bli medlemmar och medlemskapet gäller i 1 år med start 25 december.

 1. Kunskap

  Som medlem får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer, det finns mängder av digitala utbildningar på vår hemsida och vi anordnar även fysiska utbildningar runtom i landet. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala event över hela landet och du kan även nätverka digitalt på vår hemsida i inloggat läge.

 3. medlemsförmåner

  Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, till exempel: courtagerabatter och ekonomitidningar där en digital prenumeration på Stock Magazine och Aktiespararen ingår i alla jul-medlemskap.

Välj julklapp

Lilla julklappen

199 kr/år
 1. Aktieutbildningar

 2. Nätverk & Event (ex: företagsbesök)

 3. Förmåner (ex: courtagerabatter)

 4. Stock Magazine fysiskt (4 nr/år)

 5. Aktiespararen fysiskt (9 nr/år)

 6. Boken ”Fixa din privatekonomi”

 7. Skickas som en fysisk julklapp

Klassiska julklappen

299 kr/år
 1. Aktieutbildningar

 2. Nätverk & Event (ex: företagsbesök)

 3. Förmåner (ex: courtagerabatter)

 4. Stock Magazine fysiskt (4 nr/år)

 5. Aktiespararen fysiskt (9 nr/år)

 6. Boken ”Fixa din privatekonomi”

 7. Skickas som en fysisk julklapp

Stora julklappen

649 kr/år
 1. Aktieutbildningar

 2. Nätverk & Event (ex: företagsbesök)

 3. Förmåner (ex: courtagerabatter)

 4. Stock Magazine fysiskt (4 nr/år)

 5. Aktiespararen fysiskt (9 nr/år)

 6. Boken ”Fixa din privatekonomi”

 7. Skickas som en fysisk julklapp

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Praktisk information

Samtliga julexklusiva medlemskap blir aktiva den 25 december då alla medlemmar får ett juligt välkomstmail med all information om sitt medlemskap, därför är det viktigt att ange korrekt e-postadress till medlemmen direkt vid registreringen. Du som givare får även ett bekräftelsemail efter genomförd betalning. Observera att det endast är den stora julklappen som skickas ut fysiskt.

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj ett av ovan medlemskap, klicka sedan på knappen ”Jag vill ge bort medlemskapet” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Den lilla och klassiska julklappen skickas digitalt och den stora julklappen postas hem till dig som givare och inkluderar boken ”Fixa din privatekonomi”. Du kan även skriva ut nedan PDFer om du vill!

Stora Julklappens innehåll

Alla aktieutbildningar, event, medlemsförmåner, boken ”Fixa din privatekonomi” samt ett års fysisk prenumeration på tidningarna Aktiespararen och Stock Magazine!

stora julklappen unga aktiesparare

Om julkampanjen

Har du en annan fråga? Maila oss på: jul@ungaaktiesparare.se så svarar vi så fort vi kan.

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Medlemsförmåner

Våra medlemmar har tillgång till unika förmåner såsom courtagerabatter, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis aktiehandel* på Stockholmsbörsen och alla fondavgifter tillbaka tills du nått 50 000 kr. Därefter UA:s exklusiva supercourtage 0,10 % (min 1 kr). Ta dina investeringar till nästa nivå med Nordnet! *Max 500 aktieaffärer per år

 2. Dagens industri digitalt

  Just nu får du som medlem i Unga aktiesparare prova på Di Digitalt 2 månader utan kostnad. Prenumerationen avslutas automatiskt efter två månader.

 3. Rabatt på Börsdata premium

  Börsdata är ett av de ledande analysverktygen i Norden för aktieinvesterare där du hittar finansiell information om tusentals bolag. Nu får du rabatt på Börsdatas premium medlemskap.

Vad tycker du om Unga aktiesparare?

Ge dina barn en gåva som fortsätter ge. Unga Aktiesparare är ett fantastiskt förbund för att träffa likasinnade, lära sig massor om börs och näringsliv samt träffa vänner för livet. Jag gav mina barn ett medlemskap redan på BB.

Nicklas Andersson – Investerarprofil
Mohammed Salih om Unga Aktiesparare

Unga Aktiesparare är som en vägkarta till finansiell framgång. Genom att gå med i förbundet kan du vässa dina kunskaper och göra ännu smartare investeringar på börsen. Det är en investering i dig själv som betalar av sig kvickt.

Mohammed Salih – Sparprofil

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag pluggade aldrig på universitet och fick inte något nätverk där, men genom Unga aktiesparare har jag nog fått ett ännu starkare nätverk av smarta och ambitiösa personer som jag kommer följa under resten av livet. Den dagen jag själv kommer börja anställa så kommer bakgrund i UA vara en av de meriterande egenskaperna jag letar efter!

Alexander Gustafsson – Sparprofil

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem