Medlemsförmåner

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

 

Aktieutbildningar via UA-Akademin

Unga Aktiesparares utbildningsserie för dig som vill ha mer kunskap om aktier och sparande. Utbildningen är kostnadsfri och exklusiv för våra medlemmar. 

Vi erbjuder nybörjarkurser för den som vill lära sig om sparande och aktier samt avancerade kurser för den som vill djupdyka ner i fundamental och teknisk analys.

 

 

 

Utbildning med Analysskolan

Analysskolan ger dig personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. 

 

 

 

 

Tidningarna Stock Magazine & Aktiespararen

Stock Magazine är Unga Aktiesparares medlemstidning. Tidningen sprider kunskap och utbildar förbundets medlemmar om sparande och näringsliv. Gratis för medlemmar (179kr/år). Kan även läsas på Readly och Ztory, eller köpas här

Aktiespararen är tidningen för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder, som medlem har du tillgång till Aktiespararen i digitalt format helt kostnadsfritt. Ladda ner appen "Aktiespararen" för iPhone eller Android

 

 

Rabatt på Dagens Industri

Dagens Industri är Sveriges största ekonomitidning! Som medlem får du 35 % rabatt på prenumerationen och möjlighet att prova på 1 månad från 19 kr.

 

 

 

 

Rabatt på Veckans Affärer

I Veckans Affärer kan du läsa om de mest spännande nytänkarna som bygger framtidens hållbara affärer, de viktigaste internationella affärstrenderna och hur de påverkar dina affärer. Som UA-medlem får du extra bra priser!

 

 

 

 

 Sigmastocks

 Nu får du som medlem tillgång till Sigmastocks aktieverktyg som hittar aktierna efter dina strategier. (En månad gratis + premium för endast 19kr/månaden)

 

 

 

 

Affärsvärlden

Senaste nytt om ekonomi, börs, finans och management. Färska analyser, vassa kommentarer och spännande intervjuer. Medlemspris: 795 kr (3 995 kr per år).

 

 

 

 

Analysprogrammet Hitta Kursvinnare

Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Som ny medlem får du testa på gratis i 90 dagar (595kr år).

 

 

 

 

Aktieinvest

Aktier, fonder och färdiga portföljer. Du kan köpa och sälja andelar av aktier (AndelsOrder) och du betalar bara en avgift per affärstillfälle. 20% rabatt på courtaget vid vanlig aktiehandel, 25% rabatt på courtaget när du handlar aktier via spartjänsten Andelsorder, 50% rabatt på courtaget vid månadssparande i aktier och 0kr i depåavgift.

 

 

 

Nordnet

Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser. Alt 1. Över 80.000kr Courtage: 0,10 %  gäller även investeringssparkonto, minimicourtage: 1kr. Alt 2. Under 80.000kr, gratis courtage de första 6 månaderna som ny kund, max 500 affärer per år och är medlem i sparnätverket Shareville (kostnadsfritt).

 

 

 

Nextory

30 dagars kostnadsfritt abonnemang som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker. (249kr/mån)

 

 

 

 

Börsdata

UA´s medlemmar får 34% rabatt på premiumprenumeration hos Börsdata. På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1000 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag.

 

 

 

 

Aktiejuridisk rådgivning

Goda råd ingår! Du får gratis aktiejuridisk rådgivning hos Aktiespararnas experter. (värde 1195kr)

 

 

 

 

 

Utbildning

Vi har samlat all vår kunskap under ett tak, ta del av vårt utbildande material här!

 

 

 

 

 

Boken "Få råd med dina drömmar"

Boken "Få råd med dina drömmar" är Ung Privatekonomis egen lärobok. Boken är framtagen tillsammans med lärare i samhällskunskap, företagsekonomi och aktiekunskap.

 

 

 

 

Rabatt på aktieböcker hos Sterners Förlag

Sterners Förlag har gett ut många välskrivna och pedagogiska aktieböcker. Nu kan du som UA-medlem dessutom få 20% rabatt. Inte illa, eller hur?