Medlemsförmåner

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande, allt ifrån aktieutbildningar, bankerbjudanden, courtagerabatt och ekonomitidningar. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

UTBILDNING & NÄTVERK

UA-Akademin

Unga Aktiesparares utbildning för dig som vill ha mer kunskap om aktier och sparande. Utbildningen är kostnadsfri och exklusiv för våra medlemmar. 

Digitala utbildningar

Vi har samlat all vår kunskap under ett tak, ta del av vårt utbildande material digitalt, när du vill, var du vill här!

Analysskolan

Analysskolan ger dig personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. 

Unga Aktiesparares Karriärnätverk

Här kan du söka tjänster, bli upptäckt av rekryterare, ha koll på annonser och få tips på kompetensutveckling. Du får därutöver möjlighet att nätverka med våra medlemmar och utbyta erfarenheter av förutnämnda branscher.

BANK- & COURTAGE ERBJUDANDE

300 kr att investera för hos SAVR

Få 300 kronor i startpremie när du börjar att spara i fonder hos vår partner SAVR (+18 år).

Nordnet

Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser! Ta del av courtagerabatten här.

Aktieinvest

Aktier, fonder och färdiga portföljer. Du kan köpa och sälja andelar av aktier och du betalar bara en avgift per affärstillfälle. Upp till 50% rabatt för UA-medlemmar!

ANALYSPROGRAM

Börsdata

UAs medlemmar får rabatt på premiummedlemskap hos Börsdata. På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1700 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag. Samt över 16 000 globala bolag.

 

Hitta Kursvinnare

Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Som ny medlem får du testa på gratis i 90 dagar (595kr år).

TIDNINGAR

 

Stock Magazine

Stock Magazine är UAs medlemstidning. Tidningen sprider kunskap och utbildar förbundets medlemmar om sparande och näringsliv. Gratis för medlemmar! Som medlem kan du läsa senaste numret digitalt här.

Aktiespararen

Aktiespararen är tidningen för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder. Som medlem har du tillgång till Aktiespararen i digitalt format helt kostnadsfritt. 

BÖCKER

Nextory

30 dagars kostnadsfritt abonnemang som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker. (249kr/mån)

Få råd med dina drömmar

Boken "Få råd med dina drömmar" är Ung Privatekonomis egen lärobok. Boken är framtagen tillsammans med lärare i samhällskunskap, företagsekonomi och aktiekunskap. Läs boken digitalt här.

Rabatt hos Sterners Förlag

Sterners Förlag har gett ut många välskrivna och pedagogiska aktieböcker. Nu får du som UA-medlem dessutom 20% rabatt. Inte illa, eller hur?

  

Rabatt hos Pug Förlag

Pug Förlag ger ut fakta-, humor- och presentböcker samt spel. Du kan bland annat läsa de omtyckta böckerna om Börspsykologi skrivna av Cristofer Andersson.