Medlemsförmåner

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

UTBILDNING

UA-Akademin

Unga Aktiesparares utbildning för dig som vill ha mer kunskap om aktier och sparande. Utbildningen är kostnadsfri och exklusiv för våra medlemmar. 

Analysskolan

Analysskolan ger dig personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. 

Utbildning

Vi har samlat all vår kunskap under ett tak, ta del av vårt utbildande material här!

TIDNINGAR

Stock Magazine

Stock Magazine är UAs medlemstidning. Tidningen sprider kunskap och utbildar förbundets medlemmar om sparande och näringsliv. Gratis för medlemmar (179kr/år).

Aktiespararen

Aktiespararen är tidningen för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder. Som medlem har du tillgång till Aktiespararen i digitalt format helt kostnadsfritt. 

Dagens Industri

Dagens Industri är Sveriges största ekonomitidning! Som medlem får du 35 % rabatt på prenumerationen och möjlighet att prova på 1 månad från 19 kr.

 

Dagens Börs

Dagens Börs håller dig uppdaterad om de viktigaste nyheterna på finansmarknaden på ett snabbläst och överskådligt vis. Som UA-medlem får du 60% rabatt på ordinarie pris. 

COURTAGERABATT

Aktieinvest

Aktier, fonder och färdiga portföljer. Du kan köpa och sälja andelar av aktier och du betalar bara en avgift per affärstillfälle. Upp till 50% rabatt för UA-medlemmar!

Nordnet

Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser!

Sigmastocks

Nu får du som medlem tillgång till Sigmastocks aktieverktyg som hittar aktierna efter dina strategier. (En månad gratis + premium för endast 19kr/månaden)

ANALYSPROGRAM

Börsdata

UAs medlemmar får rabatt på premiummedlemskap hos Börsdata. På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1000 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag.

Hitta Kursvinnare

Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Som ny medlem får du testa på gratis i 90 dagar (595kr år).

BÖCKER

Nextory

30 dagars kostnadsfritt abonnemang som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker. (249kr/mån)

Få råd med dina drömmar

Boken "Få råd med dina drömmar" är Ung Privatekonomis egen lärobok. Boken är framtagen tillsammans med lärare i samhällskunskap, företagsekonomi och aktiekunskap.

Aktieböcker hos Sterners Förlag

Sterners Förlag har gett ut många välskrivna och pedagogiska aktieböcker. Nu kan du som UA-medlem dessutom få 20% rabatt. Inte illa, eller hur?

ÖVRIGT

Aktiejuridisk rådgivning

Goda råd ingår! Du får gratis aktiejuridisk rådgivning hos Aktiespararnas experter. (värde 1195kr).