Medlemsförmåner

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

 

 

Aktieutbildningar via UA-Akademin

Unga Aktiesparares utbildningsserie för dig som vill ha mer kunskap om aktier och sparande. Utbildningen är kostnadsfri och exklusiv för våra medlemmar. 

Vi erbjuder nybörjarkurser för den som vill lära sig om sparande och aktier samt avancerade kurser för den som vill djupdyka ner i fundamental och teknisk analys.

 

 

Tidningarna Stock Magazine & Aktiespararen

Stock Magazine är Unga Aktiesparares medlemstidning. Tidningen sprider kunskap och utbildar förbundets medlemmar om sparande och näringsliv. Gratis för medlemmar (179kr/år). Kan även läsas på Readly och Ztory.

Aktiespararen är tidningen för dig som gillar placeringar och vill lära dig mer om aktier, börsen och fonder, som medlem har du tillgång till Aktiespararen i digitalt format helt kostnadsfritt. Ladda ner appen "Aktiespararen" för iPhone eller Android.

 

 

Affärsvärlden

Senaste nytt om ekonomi, börs, finans och management. Färska analyser, vassa kommentarer och spännande intervjuer. Medlemspris: 795 kr (3 995 kr per år).

 

 

 

Rabatt på aktieböcker hos Sterners Förlag

Sterners Förlag har gett ut massor av välskrivna och pedagogiska aktieböcker. Bland annat Miljonär innan 30:s bok och Marcus Hernhags böcker. Medlemspris: Upp till 43% rabatt.

 

 

 

Analysprogrammet Hitta Kursvinnare

Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Som ny medlem får du testa på gratis i 90 dagar (595kr år).

 

 

 

Aktieinvest

Aktier, fonder och färdiga portföljer. Du kan köpa och sälja andelar av aktier (AndelsOrder) och du betalar bara en avgift per affärstillfälle. 20% rabatt på courtaget vid vanlig aktiehandel, 25% rabatt på courtaget när du handlar aktier via spartjänsten Andelsorder, 50% rabatt på courtaget vid månadssparande i aktier och 0kr i depåavgift.

 

 

 

Avanza

För att göra ditt aktiesparande ännu roligare har Avanza Bank tagit fram ett specialerbjudande till Unga Aktiesparare, som medlem får du förmånsnivå Platina hos Avanza. 

 

 

 

Nordnet

Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser. Alt 1. Över 80.000kr Courtage: 0,10 %  gäller även investeringssparkonto, minimicourtage: 1kr. Alt 2. Under 80.000kr, max 500 affärer per år och är medlem i sparnätverket Shareville (kostnadsfritt).

 

 

 

Nextory

30 dagars kostnadsfritt abonnemang som ger dig möjlighet att läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker. (249kr/mån)

 

 

 

UAx

För att du som medlem ska kunna skapa egna event och träffar erbjuder vi dig möjligheten att söka sponsring och hjälp från kansliet.

 

 

 

Börsdata

UA´s medlemmar får 34% rabatt på premiumprenumeration hos Börsdata. På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1000 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag.

 

 

 

Aktiejuridisk rådgivning

Goda råd ingår! Du får gratis aktiejuridisk rådgivning hos Aktiespararnas experter. (värde 1195kr)