Support

Har du frågor om ditt medlemskap eller om Unga Aktiesparare som organisation? Innan du tar kontakt med oss ber vi dig vänligast att kika igenom våra vanligaste frågor och svar nedan. Om du inte hittar svaret på din fråga är du självklart välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och om medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Support

Om medlemskapet

Personuppgifter


Kansliet

På kansliet i Stockholm är vi ett litet, men ack så härligt, gäng som jobbar med Unga Aktiesparare på heltid. Har du frågor eller funderingar du vill ta upp med nån av oss? Hör av dig!

Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen består av nio ledamöter som har röstats in i styrelsen av Unga Aktiesparares högst beslutade organ kongressen. Förbundsstyrelsen är förbundets högsta förvaltningsorgan och ansvarar för strategisk inriktning, övergripande mål samt uppföljning av dessa. Med andra ord ska förbundsstyrelsen verka för att förbundet långsiktigt ska utvecklas på bästa möjliga sätt. Rent praktiskt ansvarar man för rekrytering av VD (som i sin tur rekryterar kansli) samt att årligen lägga huvuddragen genom att godkänna den budgeten som VD lägger fram.

Kontakt: forbundsstyrelsen@ungaaktiesparare.se

Regionchef

Förbundet är uppdelat på 5 regioner: Nord, Mitt, Väst, Öst och Syd. där varje region har en regionchef samt en vice regionchef. Kom i kontakt med respektive region:

Region Nord: regionnord@ungaaktiesparare.se

Region Mitt: regionmitt@ungaaktiesparare.se

Region Väst: regionvast@ungaaktiesparare.se

Region Öst: regionost@ungaaktiesparare.se

Region Syd: regionsyd@ungaaktiesparare.se

Lokalavdelning

Unga Aktiesparare har cirka 50 lokalavdelningar, från Luleå i norr till Malmö i söder. Varje lokalavdelning har en styrelse som planerar och gör event för våra medlemmar, allt ifrån aktieutbildningar, företagsbesök, nätverksträffar, aktiefika med mera. Alla lokalavdelningar drivs av ideellt engagerande ungdomar.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem