Medlemsförmåner

Som medlem i Unga Aktiesparare har du inte bara tillgång till aktieutbildningar och events i mängder, du får även tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande. Allt ifrån bankerbjudanden, courtagerabatt och ekonomitidningar. För att ta del av dessa förmåner måste du vara betalande medlem och inloggad med ditt konto. Därefter letar du dig in på dashboard och pengaikonen till vänster.

  1. Gratis aktiehandel på Nordnet

    Gratis courtage upp till 50 000 kr, sedan UA:s exklusiva supercourtage på 0,10 %

  2. Rabatt på Börsdata premium

    Börsdata är ett av de ledande analysverktygen i Norden för aktieinvesterare där du hittar finansiell information om tusentals bolag. Nu får du rabatt på Börsdatas premium medlemskap.

  3. Trading & analys hos Pareto

    Upplev fördelarna med att handla aktier hos en ledande investmentbank! Courtagerabatt (från 0,03%, minimi 19kr) samt tillgång till marknadsledande utlandshandel och ett globalt analysutbud.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem