Bli medlem i Unga aktiesparare

Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Som en ideell, oberoende aktör vill vi att du ska få kunskapen att göra framgångsrika investeringar och nå dina drömmar. Nedan medlemskap är för dig som är 15-28 år. Är du under 15 år? Då kan du bli medlem här.

Prova kostnadsfritt

0 kr/år
 1. Begränsat antal utbildningar

 2. Delta på öppna event

 3. Exklusiva utbildningar

 4. Få tillgång till nätverket

 5. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

Digitalt medlemskap

229 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Fysiskt medlemskap

299 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer för att hämta dina uppgifter

Är du under 15 år?

Om du är 0-14 år så har vi ett subventionerat medlemskap för 99 kr för ett helt år. Allt för att uppmuntra fler unga till att lära sig mer om smart sparande och privatekonomi! Klicka här för att köpa ett medlemskap till någon under 15 år.

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj ett av ovan medlemskap, klicka sedan på knappen ”Ge bort medlemskap” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Medlemmen får ett kom-igång-mail efter 7 dagar. Vill du ge bort något fysiskt? Ladda ned vårt Gåvobevis här.

Vad får du som medlem?

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande, allt ifrån aktieutbildningar, bankerbjudanden, courtagerabatt och ekonomitidningar. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

 1. Kunskap

  Som medlem hos får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning, UA-Akademin, har ett snittbetyg på 9,3 av 10. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala events över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala community.

 3. Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, exempelvis: 300 kr att investera för, ekonomitidningar, courtagerabatt och DI digital gratis i två månader.

Vad säger våra medlemmar?

Läs mer om vad våra medlemmar tycker

Jag blev medlem i Unga Aktiesparare för att jag såg det som helt avgörande för att uppnå ekonomisk frihet i livet. Kunskapen, nätverket och alla förmåner du får som medlem är så otroligt bra och priset för att gå med i UA är verkligen alldeles för litet för värdet du får som medlem.

Dante Grassi – Lund

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Växjö

Jag tycker att Unga Aktiesparare är ett fantastiskt Community att engagera sig i och du kan också bli ännu bättre på att investera på börsen. […] Unga Aktiesparare är en av de bästa investeringarna du kan göra i dig själv!

Oliver Allemog – Hörby

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom 300 kr att investera för (+18 år), courtagerabatt, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. 300 kr att investera för

  Få 300 kronor i startpremie när du börjar att spara i fonder hos vår partner SAVR (+18 år).

 2. Courtagerabatt hos Nordnet

  Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser! Courtage: 0,10 %, gäller även investeringssparkonto. Minimicourtage: 1 kr.

 3. Dagens industri digitalt

  Just nu får du som medlem i Unga aktiesparare prova på Di Digitalt 2 månader utan kostnad. Prenumerationen avslutas automatiskt efter två månader.

FAQ

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem