För dig under 15 år

Att börja intressera sig av sparande i ung ålder kan lägga grunden för en ekonomisk trygghet för framtiden. Därför är vi extra glada över att du som är under 15 år har hittat hit! Medlemskapet för dig kostar endast 99 kr för ett helt år. Se nedan vad som ingår i medlemskapet.

Medlemskap för dig som är under 15 år

Prova kostnadsfritt

0 kr/år
 1. Testa öppna utbildningar

 2. Delta på öppna event

 3. Exklusiva utbildningar

 4. Tillgång till nätverket

 5. Förmåner (ex: digitala tidningar, aktiebok)

Medlemskap 0-14 år

99 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: digitala tidningar, aktiebok)

 5. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj ett av ovan medlemskap, klicka sedan på knappen ”Ge bort medlemskap” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Medlemmen får ett kom-igång-mail efter 7 dagar. Vill du ge bort något fysiskt? Ladda ned vårt Gåvobevis här.

Vad får du som medlem?

Som medlem har du tillgång till utbildningar om investeringar, fysiska och digitala events, ett fantastiskt nätverk samt unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till att nå dina spardrömmar.

 1. Kunskap

  Som medlem hos får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning, UA-Akademin, har ett snittbetyg på 9,3 av 10. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala events över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala community.

 3. medlemsförmåner

  Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, exempelvis: digitala tidningar samt aktieboken ”så här blir du miljonär i hängmattan” som välkomstgåva när du under 15 år blir medlem.

Vad säger våra medlemmar?

Jag blev medlem i Unga Aktiesparare för att jag såg det som helt avgörande för att uppnå ekonomisk frihet i livet. Kunskapen, nätverket och alla förmåner du får som medlem är så otroligt bra och priset för att gå med i UA är verkligen alldeles för litet för värdet du får som medlem.

Dante Grassi – Lund

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag tycker att Unga Aktiesparare är ett fantastiskt Community att engagera sig i och du kan också bli ännu bättre på att investera på börsen. […] Unga Aktiesparare är en av de bästa investeringarna du kan göra i dig själv!

Oliver Allemog – Hörby

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom ekonomitidningar, courtagerabatt, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. Dagens industri digitalt

  2 månader gratis. Prenumerationen avslutas automatiskt.

 2. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis courtage upp till 50 000 kr, sedan UA:s exklusiva supercourtage på 0,10 %

 3. Få råd med dina drömmar

  Boken ”Få råd med dina drömmar” är Ung Privatekonomis egen lärobok. Boken är framtagen tillsammans med lärare i samhällskunskap, företagsekonomi och aktiekunskap.

FAQ

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet