Studentkampanj

Sista chansen – Ge bort värdefull aktiekunskap i studentpresent! Ett medlemskap i Unga Aktiesparare inkluderar kunskap, nätverk och förmåner och kan göra stor skillnad för mottagarens ekonomiska framtid. Välj mellan den lilla studentgåvan som är helt digital eller den stora studentgåvan som även inkluderar en tidningsprenumeration och en aktiebok.

Välj ett av nedan medlemskap

Lilla studentgåvan

229 kr/år
 1. Alla utbildningar

 2. Alla event

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

 6. Aktiebok om Investmentbolag

Stora studentgåvan

499 kr/år
 1. Alla utbildningar

 2. Alla event

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

 6. Aktiebok om Investmentbolag

Fyll i ditt personnummer för att hämta dina uppgifter

Information om medlemskapen

Om du vill ge bort medlemskapet i gåva väljer du ett medlemskap och kryssar i ”Jag vill ge bort medlemskapet” och fyller i dina uppgifter som givare. Som givare kommer du få ett bekräftelsemail när köpet har gått igenom. Om du köper medlemskapet till dig själv så väljer du ett medlemskap och fyller i dina uppgifter.

Medlemskapet blir aktivt den 19 juni då vår nye medlem får ett välkomstmail skickat till sig. Ovan medlemskap gäller personer som är 15 – 28 år.

Den lilla studentgåvan är helt digital, vill du ge bort något fysiskt så kan du skriva ut nedan gåvobevis.

Den stora studentgåvan postas hem till dig som givare inom 7 arbetsdagar och inkluderar aktieboken ”Bygg en förmögenhet – Investera i investmentbolag”.

Vad får du som medlem?

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika rabatter och förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande, allt ifrån aktieutbildningar, bankerbjudanden, courtagerabatt och ekonomitidningar. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

 1. Kunskap

  Som medlem hos får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning, UA-Akademin, har ett snittbetyg på 9,3 av 10. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala events över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala community.

 3. medlemsförmåner

  Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, exempelvis: 300 kr att investera för (+18 år), ekonomitidningar, courtagerabatt och DI digital gratis i två månader.

Vad säger våra medlemmar?

Läs mer om vad våra medlemmar tycker

Jag blev medlem i Unga Aktiesparare för att jag såg det som helt avgörande för att uppnå ekonomisk frihet i livet. Kunskapen, nätverket och alla förmåner du får som medlem är så otroligt bra och priset för att gå med i UA är verkligen alldeles för litet för värdet du får som medlem.

Dante Grassi – Lund

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Växjö

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom 300 kr att investera för (+18 år), courtagerabatt, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. 300 kr att investera för

  Få 300 kronor i startpremie när du börjar att spara i fonder hos vår partner SAVR (+18 år).

 2. Courtagerabatt hos Nordnet

  Är du medlem i Unga Aktiesparare erbjuder Nordnet handel till marknadens lägsta priser! Courtage: 0,10 %, gäller även investeringssparkonto. Minimicourtage: 1 kr.

 3. Dagens industri digitalt

  Just nu får du som medlem i Unga aktiesparare prova på Di Digitalt 2 månader utan kostnad. Prenumerationen avslutas automatiskt efter två månader.

FAQ

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem