Foto: Per Mikaelsson.

GW:s hyllning – av Torsten Jansson: ”Har köpt New Wave”

Bli medlem i Unga Aktiesparare här

Leif GW Persson och Torsten Jansson har samarbetat i processen att ta fram en alkoholfri pilsner. Nu ger författaren- och tv-profilen stort beröm till New Waves vd – och berättar att han har investerat i modebolaget. ”Jag gick in för ett halvår sedan och är fullt nöjd”, säger GW till Dagens industri. 

SE ÄVEN: 3 aktier med budpotential: ”Starkt bolag”

Leif GW Persson är den folkkäre kriminologprofessorn som blivit känd för både sitt författarskap och sin medverkan i tv-program som inte minst ”Veckans Brott”. 

Leif GW Persson har även blivit uppmärksammad för sina aktieinvesteringar i mer riskfyllda bolag, där vissa blivit mer lyckade än andra. 

Nu har GW fattat tycke för New Wave Group.

Det berättar han för i Dagens industri i samband med lanseringen av en alkoholfri pilsner som utvecklats i samarbete med New Waves grundare och vd Torsten Jansson och kändiskrögaren Pontus Frithiof. 

– New Wave har jag köpt. Jag gick in för ett halvår sedan, så jag är fullt nöjd, säger Leif GW Persson.

MISSA INTE: Torsten Janssons dröminvestering på börsen: ”Kul att sälja nu”

Trivsamt räkneess

Leif GW Person framhåller New Waves stabila direktavkastning och passar på att hylla bolagets vd.

– Jag har stort förtroende för Torsten och han kan räkna. Dessutom är han trevlig att vara med. Man har roligt när man är med Torsten.

LÄS OCKSÅ: Sköna resultatet – mer privatekonomi i skolan: ”Viktigt”

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem