UA-Akademin

Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Utbildningen är uppdelad i tre steg med en grundkurs, fortsättningskurs och avancerad kurs. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare!

Pris

UA-akademin är gratis för våra medlemmar.

Anmälan

För att anmäla dig till ett webinarium behöver du vara medlem hos oss och inloggad på hemsidan. 

Plats

På grund av risk för smittospridning av coronaviruset har vi valt att genomföra UA-Akademin digitalt tills vidare. Du anmäler dig som vanligt på länken nedan och får därefter instruktioner om hur du ansluter till webinariet. 

 

Plats Kurs Datum Anmälningslänk
Webinar Grundkurs del 2 12 november Anmäl dig här
Webinar Fortsättningskurs del 1 17 november Anmäl dig här
Webinar Fortsättningskurs del 2 19 november Anmäl dig här
Webinar Avancerad del 1 24 november Anmäl dig här
Webinar Avancerad del 2 25 november Anmäl dig här

 

UA-Akademin - Grundkurs

En grundutbildning som ger dig en fullständig överblick över privatekonomiska frågor. Du kommer få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder och pension, plus praktisk vägledning för att komma igång och lyckas med sparandet.

Denna kurs lämpar sig för dig som vill komma igång med sparandet eller fräscha upp sina baskunskaper.

UA-Akademin - Fortsättningskurs

En fullpackad kurs med fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument. Du kommer få goda färdigheter kring fundamental och teknisk analys, och får även lära dig att handla med optioner/terminer, warranter, mini-futures, certifikat samt råvaror. Vi kommer prata om färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt. 

Denna kurs lämpar sig för dig som redan är bekant på värdepappersmarknaden och vill fördjupa sig.

UA-Akademin - Avancerad

UA Akademin Avancerad är den avslutande och mest avancerade delen. Vi att djupdyker i olika möjliga investeringsmarknader och andra sätt att komma in på aktiemarknaden. Dessutom kommer vi lära oss om olika derivatprodukter och olika strategier för detta. En riktigt rolig kurs med spännande fördjupningar helt enkelt! 

Denna kurs lämpar sig för dig som redan har kunskaper om aktiemarknaden och intresse av att lära dig mer om andra investeringar.

 

Ansvarig

Robert Andersson, utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare. Har du önskemål eller feedback kring utbildningen? Maila oss på info@ungaaktiesparare.se

Fler medlemsförmåner

Sugen på att ta del av alla våra medlemsförmåner? Bli medlem nu!