UA-Akademin

Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Utbildningen är uppdelad i tre steg med en grundkurs, fortsättningskurs och avancerad kurs. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sen tidigare!

Pris

UA-akademin är gratis för våra medlemmar.

Anmälan

För att anmäla dig till ett webinarium behöver du vara medlem hos oss och inloggad på hemsidan. Du anmäler dig via Aktiviteter där du kan sortera ut UA Akademin under "typ av aktivitet".

Plats

UA-Akademin är äntligen tillbaka i fysiskt format! Du anmäler dig till kursen via denna länk: Anmäl dig här
Om du vill gå kursen digitalt så har du som medlem tillgång till Grundkursen och Fortsättningskursen via förinspelade klipp här. Du måste vara inloggad för att se klippen.

Kurs Plats Datum
Grundkurs del 1 av 2  Digital 1 feb.
Grundkurs del 2 av 2  Digital 3 feb. 
Grundkurs Karlskrona 14 maj.
Fortsättningskurs Karlskrona 15 maj.
     

UA-Akademin - Grundkurs

En grundutbildning som ger dig en fullständig överblick över privatekonomiska frågor. Du kommer få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder och pension, plus praktisk vägledning för att komma igång och lyckas med sparandet.

Denna kurs lämpar sig för dig som vill komma igång med sparandet eller fräscha upp sina baskunskaper.

UA-Akademin - Fortsättningskurs

En fullpackad kurs med fördjupning inom aktieanalys. Du kommer få goda färdigheter kring både fundamental och teknisk analys. Vi kommer att gå igenom hur man läser årsredovisningar, tolkar nyckeltal och bygger sin egen investeringsstrategi. 

Denna kurs lämpar sig för dig som redan är bekant på värdepappersmarknaden och vill fördjupa sig.

UA-Akademin - Avancerad

UA Akademin Avancerad är den avslutande och mest avancerade delen. Vi att djupdyker i olika möjliga investeringsmarknader och andra sätt att komma in på aktiemarknaden. Dessutom kommer vi lära oss om olika derivatprodukter och olika strategier för detta. En riktigt rolig kurs med spännande fördjupningar och övningsuppgifter! 

Denna kurs lämpar sig för dig som redan har kunskaper om aktiemarknaden och intresse av att lära dig mer om andra investeringar.

 

Ansvarig

Robert Andersson, utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare. Har du önskemål eller feedback kring utbildningen? Maila oss på info@ungaaktiesparare.se

Fler medlemsförmåner

Sugen på att ta del av alla våra medlemsförmåner? Bli medlem nu!