Aktiviteter

Lokala aktiviteter

2020-06-01 | Jönköping Exklusivt för medlemmar
Unga Aktiesparare Jönköping ska med till Husqvarnas årsstämma och du är välkommen att följa med oavsett om du är aktieägare i Husqvarna eller inte. Vad säger Husqvarnas ledning om framtiden? Hur fungerar en årsstämma? Följ med och få svar!
2020-06-03 | Stockholm City Öppet event
Lär dig om optioner med Nordnet och Nasdaq! Teori, praktisk kunskap och olika optionsstrategier kommer att vara på dagens agenda.
2020-06-08 | Digital Exklusivt för medlemmar
Under detta webbinar kommer Unga Aktiesparares utbildningsansvarig Robert Andersson svara på era frågor.
2020-06-09 | Göteborg Väst, | Göteborg Öst Exklusivt för medlemmar
Vi tänker köra en webbföreläsning / work shop där vi går igenom vad man kan använda Excel till när man beräknar nyckeltal och lägger upp budget mm. Fokus på aktier och sparande alltså.
2020-06-11 | Solna/Sundbyberg Öppet event
Välkommen på ett digitalt webinarium som introducerar LinkedIn! Under detta webinar kommer vi att gå igenom fem-stegsmetoden för att nå framgång på LinkedIn. Metoden består av följande steg: 1. Identifiera ditt fokus 2. Skapa din LinkedIn-profil 3. Hitta rätt personer. 4. Bygg ditt nätverk 5. Engagemang och marknadsföring
2020-06-15 | Linköping Öppet event
Hallå där kära sparare! Sommaren är runt hörnet och det ska förstås firas med skönt häng och aktiesnack. Hur ska vi som sparare och investerare förhålla oss till börsen när det sker många konkurser på en och samma gång? Vad gör Covid-19 mot ekonomin och vad innebär det för oss? Reflektera över bland annat denna historiska händelse med oss på Unga Aktiesparare!
2020-06-23 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av första delen av UA Akademins Grundkurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på varför man ska spara, hur fonder fungerar samt pensionssystemet. Perfekt för dig som vill komma igång med dina investeringar helt enkelt.
2020-06-25 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av andra delen av UA Akademins Grundkurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på hur aktier fungerar samt hur aktiemarknaden fungerar. Perfekt för dig som vill komma igång med dina investeringar helt enkelt. Självklart finns möjlighet att ställa frågor under detta webbinar.
2020-06-30 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av tredje och sista delen av UA Akademins Grundkurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på olika praktiska delar som är viktigt att ha med sig när du investerar, exempelvis val av bank och kontoform samt olika företagshändelser. Perfekt för dig som vill komma igång med dina investeringar helt enkelt. Självklart finns möjlighet att ställa frågor under detta webbinar.
2020-07-14 | Digital Exklusivt för medlemmar
Detta webbinar är kommer att bestå av första delen av UA Akademins Fortsättningskurs. Vi kommer under föreläsningen att fokusera på fundamental analys ur många olika synvinklar. Föreläsningen är för dig som vill utveckla din aktieanalys och ta nästa steg med dina investeringar.

Utvalda aktiviteter