Förnya medlemskap

Förnya ditt medlemskap ett år till genom att välja ett av nedan alternativ, observera att medlemskapet för 99 kr endast gäller om du är under 15 år och de andra två gäller om du är 15 – 28 år. Det nya medlemskapet börjar att räknas från och med den dagen ditt nuvarande medlemskap löper ut. Du kan förnya ditt medlemskap till och med dagen innan du fyller 29 år. När du har förnyat ditt medlemskap kan du välja en premie här.

Förnya medlemskap

Medlemskap 0-14 år

99 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: digitala tidningar)

 5. Fysisk medlemstidning

Medlemskap

299 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Medlemskap + Fysisk tidning

399 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Vad säger våra medlemmar?

Läs mer om vad våra medlemmar tycker

Jag blev medlem i Unga Aktiesparare för att jag såg det som helt avgörande för att uppnå ekonomisk frihet i livet. Kunskapen, nätverket och alla förmåner du får som medlem är så otroligt bra och priset för att gå med i UA är verkligen alldeles för litet för värdet du får som medlem.

Dante Grassi – Lund

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag tycker att Unga Aktiesparare är ett fantastiskt Community att engagera sig i och du kan också bli ännu bättre på att investera på börsen. […] Unga Aktiesparare är en av de bästa investeringarna du kan göra i dig själv!

Oliver Allemog – Hörby

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom 300 kr att investera för (+18 år), courtagerabatt, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis aktiehandel* på Stockholmsbörsen och alla fondavgifter tillbaka tills du nått 50 000 kr. Därefter UA:s exklusiva supercourtage 0,10 % (min 1 kr). Ta dina investeringar till nästa nivå med Nordnet! *Max 500 aktieaffärer per år

 2. Rabatt på Börsdata premium

  Börsdata är ett av de ledande analysverktygen i Norden för aktieinvesterare där du hittar finansiell information om tusentals bolag. Nu får du rabatt på Börsdatas premium medlemskap.

 3. Trading & analys hos Pareto

  Upplev fördelarna med att handla aktier hos en ledande investmentbank! Courtagerabatt (från 0,03%, minimi 19kr) samt tillgång till marknadsledande utlandshandel och ett globalt analysutbud.

FAQ

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem