Vill du vara med och göra skillnad? Tycker du att jämställdhet och inkludering är viktiga frågor som behöver uppmärksammas och drivas framåt? Då kan du vara precis den person vi söker till vårt nya utskott.

Unga Aktiesparare strävar efter att göra ekonomi till en självklarhet för alla. Vi söker nu engagerade personer som vill vara med och förverkliga denna vision genom att bidra till ett utskott som aktivt främjar våra värderingar.

Utskottet

Vi inrättar detta utskott för att sätta fokus på värderingsfrågor inom förbundet. Utskottet kommer att stötta lokalavdelningarna i deras arbete kring mångfald runt om i landet. Vi kommer även att driva initiativ och projekt för att öka jämställdheten inom förbundet och hjälpa kansliet med att belysa dessa frågor. Utskottet kommer att bestå av ca 4-6 engagerade personer.

Upplägg

På samma sätt som Unga Aktiesparares lokalavdelningar rekryterar vi personer som ideellt vill engagera sig för att driva jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Utskottet kommer att arbeta med att synliggöra och stärka förbundets värderingar genom att exempelvis skriva artiklar till Stock Magazine och stötta lokalavdelningarna i deras arbete. Även om lokalavdelningarna främst ansvarar för jämställdhetsrelaterade evenemang, kommer utskottet att vara en resurs för att stötta och hjälpa till. Förbundsstyrelsen kan även ge specifika uppdrag som utskottet kan arbeta med för att samla fakta eller utforma kampanjer som sedan används av kansliet.

Kreativt uppdrag för entusiaster

Om du brinner för ämnet jämställdhet och mångfald och har en kreativ ådra, har du möjlighet att ta på dig ett uppdrag som utmanar din kreativitet och bidrar till organisationens utveckling.

Värderingar

Vi tror att sparande är lika viktigt för alla och strävar efter att få så många som möjligt att få inspireras och börja sin sparresa. Om du delar våra värderingar och vill vara med och göra skillnad, då är detta utskott för dig.

Om du är redo att engagera dig och vara en del av förändringen, skicka din ansökan till oss och hjälp oss att forma en mer inkluderande och jämställd framtid inom Unga Aktiesparare!

Sista ansökningsdatum: 2024-03-01
Skicka din ansökan till: forbundsstyrelsen@ungaaktiesparare.se
Tillsammans vill vi utveckla förbundet!

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem