Bli medlem i Unga aktiesparare

Lär dig allt om aktier och investeringar med oss för att nå dina spardrömmar. Vi erbjuder aktieutbildningar och förmåner för både nybörjare och börsnördar. Nedan medlemskap är för dig som är 15-28 år. Är du under 15 år? Då kan du bli medlem här.

Vad får du som medlem?

Som medlem i Unga Aktiesparare har du tillgång till unika förmåner som hjälper dig på vägen till ditt aktiesparande, allt ifrån aktieutbildningar, bankerbjudanden, courtagerabatt och ekonomitidningar. För att ta del av dessa förmåner måste du vara medlem och inloggad med ditt konto.

 1. Kunskap

  Som medlem hos får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning, har ett snittbetyg på 9,3 av 10. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala event över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala community.

 3. Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, exempelvis: Ekonomitidningar, courtagerabatter och DI digital gratis i två månader.

Ett års medlemskap

Digitalt medlemskap

349 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: courtagerabatter)

 5. Fysisk medlemstidning

Fysiskt medlemskap

449 kr/år
 1. Exklusiva utbildningar

 2. Tillgång till samtliga events

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: courtagerabatter)

 5. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj ett av ovan medlemskap, klicka sedan på knappen ”Ge bort medlemskap” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Medlemmen får ett kom-igång-mail efter 7 dagar. Vill du ge bort något fysiskt? Ladda ned vårt Gåvobevis här.

Vad säger våra medlemmar?

Läs mer om vad våra medlemmar tycker

Unga Aktiesparare är som en vägkarta till finansiell framgång. Genom att gå med i förbundet kan du vässa dina kunskaper och göra ännu smartare investeringar på börsen. Det är en investering i dig själv som betalar av sig kvickt.

Mohammed Salih – Sparprofil

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag pluggade aldrig på universitet och fick inte något nätverk där, men genom Unga aktiesparare har jag nog fått ett ännu starkare nätverk av smarta och ambitiösa personer som jag kommer följa under resten av livet. Den dagen jag själv kommer börja anställa så kommer bakgrund i UA vara en av de meriterande egenskaperna jag letar efter!

Alexander Gustafsson – Sparprofil

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom courtagerabatter, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. Dagens industri digitalt

  2 månader gratis. Prenumerationen avslutas automatiskt.

 2. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis courtage upp till 50 000 kr, sedan UA:s exklusiva supercourtage på 0,10 %

 3. Rabatt på Börsdata premium

  Börsdata är ett av de ledande analysverktygen i Norden för aktieinvesterare där du hittar finansiell information om tusentals bolag. Nu får du rabatt på Börsdatas premium medlemskap.

FAQ

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem