Foto: Unsplash.

Tidningen: 3 aktier att köpa

Bli medlem i Unga Aktiesparare här

Denna artikel framgår ursprungligen på Aktiespararnas webbplats

Börsveckan rekommenderar köp i Matas, H&M och Haki, säljråd för Munters.

LÄS OCKSÅ: Aktierna med lägst P/E-tal

Börsveckan ger köpråd för Matas, H&M och Haki Safety i den senaste utgåvan. Munters får säljråd. Tidningen ger rådet avvakta för Synsam och Zalando.

Kosmetikaförsäljningen ser ut att vara stabil även i lite sämre tider. Danska Matas har fått en bra start på förvärvet av svenska Kicks och överlag ser det attraktivt ut, skriver Börsveckan.

Från kalldusch och vd-byte i Q4 till klang- och jubelföreställning i Q1. Det är tvära slag i H&M på kvartalsbasis men på sikt tar vi fasta på att H&M ser ut att ha nått fast mark försäljningsmässigt samtidigt som lönsamheten stiger, skriver Börsveckan.

Haki Safety, som tidigare hette Midway, fokuserar nu på industrisäkerhetslösningar. Värderingen är låg på försiktiga prognoser – detta trots en begränsad exponering mot Sverige, skriver Börsveckan.

MISSA INTE: Tre spännande aktier: ”Kvalitet till rea”

Sälj kursraketen

Klimatlösningsbolaget Munters handlas till en rejäl premie. Börsveckan anser inte att den underliggande verksamheten ser särskilt stark ut sett till orderingången och rekommenderar sälj efter kursrallyt.

SE ÄVEN: Utdelningsportfölj för guldkant: ”Skönt när pengar trillar in”

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem