Henrik Johansson

Henrik Johansson är vd för Unga Aktiesparare och har haft ett aktieintresse så länge han kan minnas! Här delar han med sig av några favoritaktier som ligger honom extra varmt om hjärtat. Det är en blandning av Småland och andra svenska kvalitetsbolag.

Obs: Detta ska ej ses som rekommendation eller rådgivning. Gör alltid din egna analys.

Vilka är dina favoritaktier?

Min kärlek för Småland speglar sig i min aktieportfölj där de småländska bolagen skiner. Här hittar du bolag som Nibe, Fortnox och Garo. Jag har även några bolag utanför Småland i min portfölj. Exempelvis Investor, Industrivärden och Vitec.

Henrik Johansson – Vd, Unga Aktiesparare

Vad innebär ett medlemskap i Unga Aktiesparare?

Som medlem har du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer, grymma event (ex: företagsbesök, inspirerande föreläsningar från sparprofiler), unika rabatter och förmåner. Allt för att du ska kunna nå dina spardrömmar. Alla under 29 år kan gå med.

 1. Kunskap

  Tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning har ett snittbetyg på 9,3 av 10 och har genomförts av tusentals andra unga. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala event över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala Community och Forum.

 3. medlemsförmåner

  Förmåner

  Tillgång till unika förmåner, exempelvis: 300 kr att investera för, ekonomitidningar (Stock Magazine och Aktiespararen digitalt), courtagerabatt, DI digital gratis i två månader och rabatt på populära analysverktyget Börsdata Premium.