Bli medlem i Unga Aktiesparare

Lär dig allt om aktier med oss

Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade mellan 0 - 28 år som vill lära sig att spara smartare. Som en ideell, oberoende aktör vill vi att du ska få kunskapen att göra framgångsrika investeringar och nå dina spardrömmar. Vi har aktieutbildningar för både nybörjare och börsnördar.

Vad får man som medlem i Unga Aktiesparare?

KUNSKAP

Som medlem får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning heter UA-Akademin där vi är stolta över att ha ett snittbetyg på 9,3 av 10. Denna heltäckande utbildning är uppdelad i olika steg för olika kunskapsnivåer.

NÄTVERK

Ett ovärderligt nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du som medlem kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi har även cirka 250 ideellt engagerade unga medlemmar som anordnar events över hela landet såsom företagsbesök, aktiefikor och inspirerande föreläsningar.

FÖRMÅNER

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner som hjälp på vägen till att nå dina spardrömmar, exempelvis:

• 300 kr att investera för hos vår partner SAVR (+18 år), Läs mer
• Ekonomitidningar: Stock Magazine och Aktiespararen (digitalt) värde 828 kr (endast till dig som är 15-28 år)
• Aktieboken "Så här blir du miljonär i hängmattan" (endast till dig som är 0-14 år)
• Courtagerabatt (hos Nordnet & Aktieinvest) och rabatt på analystjänster såsom Börsdata

Investera i dig själv och bli medlem du också

Medlemskapet är aktivt i ett år, efter ett år så löper medlemskapet ut automatiskt om du inte väljer att förnya det. Priserna nedan är en engångsavgift för ett års medlemskap.