Lär dig att spara
& investera med oss

Oavsett nivå erbjuder vi en rolig och trygg plattform för drivna ungdomar som vill lära sig mer om aktier, sparande, privatekonomi & andra investeringsformer.

Vad får du som medlem?

 1. Utbildningar

  Vi har kompetenta föreläsare anställda hos oss, individer som ställer upp ideellt från vårt nätverk, samt företagspartners som tillsammans kan erbjuda nischkompetens inom allt ifrån aktier, krypto och optioner till bostadssköp & sparande.

  Mer info
 2. Event

  Vi har lokala föreningar i alla stora städer runtom i Sverige. Dessa föreningar är ledda av ideellt engagerade ungdomar & arrangerar minst 6 fysiska event varje år. För de som engagerar sig ideellt ordnar vi även ett flertal större centrala events.

  Mer info
 3. Medlemsförmåner

  Genom våra partnerskap med t.ex Nordnet, Nordea & Aktiespararna kan vi erbjuda courtagerabatt, tillgång till digitala tidningar, samt andra rabatter & erbjudanden. För många alumni & partners är vi även ett av de första ställena de letar på efter nya anställda.

  Mer info

Medlemsförmåner

Här är några av våra medlemsförmåner

 1. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis courtage upp till 50 000 kr, sedan UA:s exklusiva supercourtage på 0,10 %

 2. Rabatt på Börsdata premium

  Börsdata är ett av de ledande analysverktygen i Norden för aktieinvesterare där du hittar finansiell information om tusentals bolag. Nu får du rabatt på Börsdatas premium medlemskap.

 3. Stock Magazine

  UAs medlemstidning som ges ut 4 ggr/år

Medlemskap

Gratis medlemskap

0 kr/år
 1. Vissa utbildningar

 2. Vissa event

 3. ALLA utbildningar

 4. ALLA event

 5. Medlemsförmåner

 6. Fysiskt tidning

Medlemskap

349 kr/år
 1. ALLA utbildningar

 2. ALLA event

 3. Medlemsförmåner

 4. Fysisk medlemstidning

Medlemskap + Fysisk medlemstidning

449 kr/år
 1. ALLA utbildningar

 2. ALLA events

 3. Medlemsförmåner

 4. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Är du under 15 år? Bli medlem här.

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj medlemskap ovan, klicka sedan på knappen ”Ge bort medlemskap” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Medlemmen får ett kom-igång-mail efter 7 dagar. Vill du ge bort något fysiskt? Ladda ned vårt Gåvobevis här.

Vad säger våra medlemmar?

Unga Aktiesparare är som en vägkarta till finansiell framgång. Genom att gå med i förbundet kan du vässa dina kunskaper och göra ännu smartare investeringar på börsen. Det är en investering i dig själv som betalar av sig kvickt.

Mohammed Salih – Sparprofil

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag pluggade aldrig på universitet och fick inte något nätverk där, men genom Unga aktiesparare har jag nog fått ett ännu starkare nätverk av smarta och ambitiösa personer som jag kommer följa under resten av livet. Den dagen jag själv kommer börja anställa så kommer bakgrund i UA vara en av de meriterande egenskaperna jag letar efter!

Alexander Gustafsson – Sparprofil