Undvik dolda avgifter – spara hundralappar på onödiga bankavgifter

Genom att ladda ned fintechbolaget Lunars bankapp idag kan du minimera dina bankavgifter och istället spara omkring 500 kronor per år. Om du hämtar appen innan den 31 dec 2021 får du även 200 kronor insatta på ditt nya Lunar-konto.

Hela denna artikel är en annons

Enligt en undersökning gjord av YouGov är varannan svensk omedveten om bankernas avgifter och 35 procent hade kunnat tänka sig att byta bank om de hade sluppit avgifter helt.  

Lunar begärde undersökningen, som fick över 1 000 svar av svenskar inom åldersspannet 18–60 år. Fintechbolaget och den digitala banken Lunar har 400 000 användare och är inriktade på att erbjuda kunder nya möjligheter att låna, betala och investera. 

– Lunar är banken som gör saker annorlunda och som inte har några dolda avgifter. På bara bankavgifter kan du spara upp till 500 kronor per år. Dessutom får du ett helt gratis Visakort och konto om du laddar ner Lunar Standard, säger Klara Engberg på Lunar, och fortsätter:  

– Du slipper onödiga kortavgifter, både i Sverige och i utlandet. Till exempel betalar du inga valutapåslag när du använder ditt kort eller avgifter när du tar ut pengar från en uttagsautomat varken när du är hemma eller på resande fot. 

Hur ser processen ut? 

– Det är superenkelt och smidigt att komma igång med Lunar. Du laddar bara ned appen och på några få minuter kan du få tillgång till ett gratis konto och få ett virtuellt kort. Du får även ett gratis Visakort i valfri färg som du beställer hem. Med Lunar behöver du inte heller byta bank, utan kan ha det som en andra bank. För att börja använda kontot är det bara att sätta över pengar, exempelvis genom Swish, och sen börja använda kort och konto som vanligt. Vi ser till att du slipper avgifter, så du får råd till det du bryr dig om och tid för annat. 

Klara Engberg framhåller att Lunars lösning gör det möjligt att resa utan att behöva oroa sig för valutapåslag eller avgifter när du drar ditt kort i en uttagsautomat.  

– Kortet kan användas i hela världen för köp och uttag, förutsatt att kortterminalen accepterar Visa debit.  

Vad gör att jag kan spara ett betydande belopp? 

– Ladda bara ner appen och börja använda ditt kort och konto. Vi hjälper dig att få råd till mer och spara pengar genom att inte ta några dolda avgifter. Genom att bara börja använda Lunar som andra bank, utan att ens behöva byta bank, kan du börja spara upp till 500 kronor per år.

Lunar hjälper dig även spara genom att erbjuda Sveriges högsta sparränta på 1.05 procent på upp till 100 000 kronor. Du kan alltså få dina pengar att växa genom att bara ha dem insatta på kontot. 

Hur gör jag för att bli kund hos Lunar? 

– Gör som över 400 000 andra och ladda ned appen direkt eller genom att gå in på webbplatsen och få ett SMS med länk till appen. Registreringen tar bara ett par minuter och om du blir kund innan den 31 december får du 200 kronor insatta på ditt Lunar konto. Det är helt bindningsfritt och du kan givetvis behålla din gamla bank. Gå in på appstore eller på webbplatsen nu. Dina pengar förtjänar det bästa, säger Klara Engberg.

Registrera dig som Lunarkund innan den 31 december 2021 och få 200 kronor insatta på ditt Lunar-konto att handla för. 

Om Lunar 

Lunar är ett modernt fintechbolag och en digital bank som erbjuder kunder nya möjligheter att låna, betala och investera. Lunar grundades 2015 och fick sin banklicens 2019. Lunar finns i Danmark, Sverige och Norge och har över 400 000 kunder. 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem