UA:s nyförvärv: ”Ha tydliga mål”

Lär känna Unga Aktiesparares nya marknadschef Jennifer Claesson.

Vem är Jennifer Claesson?

– Jag är en 27-åring från Täby, norr om Stockholm, som har bott i småländska Växjö de senaste åren för jobb och studier inom marknadsföring. På fritiden gör jag gärna något aktivt ute i naturen eller spelar padel som resten av befolkninge  ch älskar att prova nya saker. Om någon vill hänga med mig på tältäventyr, Stand Up Paddleboard eller getyoga blir jag överlycklig. Nu är jag tillbaka i Stockholm och är så peppad på min nya roll som marknadschef på Unga Aktiesparare.

Beskriv dina förväntningar på din roll på UA?

– Jag förväntar mig att ha väldigt kul men också att utmanas i rollen som marknadschef. Det finns mycket som kan göras. Därmed blir det extra viktigt att prioritera rätt.

Vad hoppas du bidra med och utveckla?

– Jag ser det som en fördel att jag själv är väldigt grön på börsen och hoppas på att kunna avdramatisera det abstrakta och läskiga som aktier är för många nybörjare. Det som jag kände för bara ett år sedan.

Har du någon eller några favoritaktier/fonder?

Favoritaktie: Swedencare.

Favoritfond: Spiltan.

Dina tre bästa spartips? 

  • Ha ett tydligt sparmål. Kontantinsats? Surfingresa?
  • Matlådor. Bloggen ”Portioner under tian” sviker aldrig.
  • Investera först – unna dig sedan.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem