Storsatsning på exklusiv fondutbildning – stjärnbolaget premiärgästar

Här är Unga Aktiesparares rykande, färska utbildningsinitiativ. Fondskolan vänder sig till alla som vill lära sig mer om sparformen. ”Få områden är så aktuella för alla svenskar”, säger Robert Andersson, utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare.

Unga Aktiesparare presenterar en ny satsning. 

Exklusiva Fondskolan passar alla som önskar lära sig mer om den sparform som namnet innehåller. 

– Den vänder sig till alla som vill lära sig mer om fonder och fondsparande. Ung som gammal medlem i Unga Aktiesparare som icke medlem i Unga Aktiesparare, säger Robert Andersson, utbildningsansvarig på organisationen. 

Robert Andersson är tydlig med att det är mycket viktigt att fler personer får en större förståelse av vad ett fondsparande egentligen innebär. Alla svenskar som vid något tillfälle haft en lön och betalat skatt äger fonder, understryker han. 

– Dessutom har majoriteten av Sveriges befolkning valt att spara extra i fonder utanför pensionssystemet. Men ändå uppger väldigt många att de inte upplever att de har sina grundläggande kunskaper på plats för att förstå fonderna på riktigt. Det är ett problem. Det finns mycket få områden som verkligen är aktuella för alla som fonder och därför är kunskaperna om fonder jätteviktiga. Vi vill bidra till att öka kunskapen om fonder hos alla svenskar. 

Vad går det att förvänta sig som deltagare?

– En rolig och fantastiskt lärorik kväll där allt det viktigaste om fonder lärs ut. Dessutom får man lyssna på TIN Fonder, ett av Sveriges populäraste fondbolag, prata om sitt tänk kring sina fonder, konstaterar Robert Andersson. 

Du kan anmäla dig till eventet, som äger klockan 18.00 måndagen den 7 december, här. Det digitala arrangemanget går även att hitta på Unga Aktiesparares kanal på Youtube.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem