X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondskolan

Starttid: 
7 december, 2020 - 18:00
Sluttid: 
7 december, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du komma igång med ditt fondsparande, eller kanske lära dig mer för att utveckla detsamma? Då är denna utbildningen perfekt för dig!

Under kvällen bjuder vi på härlig sparinspiration varvat med intressant fondkunskap. Utöver Unga Aktiesparare så bjuder vi även in våra vänner på fondbolaget TIN Fonder, som för kvällen företräds av Julia Holmsäter, för att lära oss mer om hur allt fungerar. Vi hopppas såklart även på många spännande frågor och inspel från er deltagare! 

Det finns ingen övre eller undre åldersgräns, detta eventet är alla hjärtligt välkomna på! 
Anmälan görs här nedan så kommer vi att maila ut en länk ca 1h före eventet startar

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: