Mohammed Salih om Unga Aktiesparare
Mohammed Salih, Sparekonom på Fundler. Foto: Ali Safaa

Sparprofilens hyllning av Unga Aktiesparare: ”Din bästa partner”

Mohammed Salih lyfter fram Unga Aktiesparares betydelse. ”Ett medlemskap är en investering i din ekonomiska frihet”, säger han. 

Vi frågade investerarprofilen och sparekonomen Mohammed Salih om vad han tycker om Unga Aktiesparare, där han tidigare arbetat som verksamhetsansvarig, och fick nedan svar:

– Unga Aktiesparare är som en vägkarta till finansiell framgång. Genom att gå med i förbundet kan du vässa dina kunskaper och göra ännu smartare investeringar på börsen. Det är en investering i dig själv som betalar av sig kvickt.

– Att vara en del av Unga Aktiesparare är som att ha en mentor vid din sida. Det ger dig chansen att lära av andra erfarna investerare och bygga upp din egen expertis. Det är en investering i din framtid.

– Unga Aktiesparare är din bästa partner på resan mot ekonomiskt välbefinnande. Det är en möjlighet att utveckla din förmåga att förvalta dina ekonomiska resurser och göra dem att växa. Det är en investering i din ekonomiska frihet.

Så blir du framgångsrik på aktiemarknaden

– För att lyckas på börsen behöver du inte bara kapital, du behöver kunskap. Unga Aktiesparare ger dig möjligheten att bygga upp den kunskapen och ta kontroll över din ekonomiska framtid. Det är en investering som varar livet ut, säger Mohammed Salih.

Tack för dina fina ord Mohammed! 💚

Är du mellan 0–28 år så kan du också bli medlem i Unga Aktiesparare och få aktiekunskap, nätverk och grymma medlemsförmåner. Läs mer om våra medlemskap här. 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem