Handla enkelt i framtidens valutor

Bitcoin, ethereum, cardano eller någon annan? Oavsett vilken kryptovaluta du är intresserad av kan du investera i den på plattformen Lunar Block som är smidig och enkel.

Hela denna artikel är en annons från Lunar

Intresset för kryptovalutor fortsätter att skjuta i höjden. Det kan dock upplevas både svårt, krångligt och även osäkert att investera i tillgångsslaget. 

Det är något som moderna fintechbolaget Lunar vill ändra på genom att erbjuda sina kunder möjligheten att investera i kryptovalutor genom Lunar Block. 

– Vi förenklar handeln av kryptovalutor. Det känns mycket bra att kunna ge våra kunder den här chansen. Vi gör det lättillgängligt, säger Klara Engberg på Lunar. 

Oavsett om det rör sig om bitcoin, ethereum, cardano, dogecoin eller någon annan kryptovaluta finns den att investera i genom Lunar Block. 

– Nu erbjuder vi möjligheten att köpa kryptovaluta på en nordisk, transparent plattform. Det går lätt att få en överblick av de olika kryptovalutorna och sedan handlar du genom ett enkelt swipe, säger Klara Engberg.

Lunar samarbetar med tre av de större kryptobörserna: Coinbase, Bitstamp och Kraken. 

Det går att komma åt Lunar Block och handla direkt via Lunars app. Att komma igång tar bara ett par minuter. 

– Du får sedan ditt saldo utbetalat direkt till ditt konto på Lunar. 

Klara Engberg betonar att transaktioner sker till ett lågt, fast handelspris och att inga onödiga avgifter förekommer i processen. 

– Genom vår lösning behöver du inte ha en wallet eller några nycklar för att kunna handla krypto. 

Notera att handel med kryptovaluta innebär en risk. Värdet på din kryptovaluta kan både stiga och falla och du riskerar att förlora hela summan du handlat för.

Handel med kryptovaluta i Lunar-appen sker via Lunar Block. Lunar Block är inte reglerat av någon finansiell tillsynsmyndighet och du har inte samma skydd som du vanligtvis har vid handel med aktier eller andra reglerade tillgångar.

Om Lunar 

Lunar är ett modernt fintechbolag och en digital bank som erbjuder kunder nya möjligheter att låna, betala och investera. Lunar grundades 2015 och fick sin banklicens 2019. Lunar finns i Danmark, Sverige och Norge och har över 400 000 kunder.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem