Bästa spartipsen i sommar: ”Njut av livet”

Unga Aktiesparares kansli bjuder på sina bästa råd för en härlig och ekonomiskt sund sommar.

Henrik Johansson, vd:

– Passa på att besöka lite nationalparker. Det är en prisvärd upplevelse då besöket är gratis.

Robert Andersson, utbildningsansvarig:

– Med kreativitet så finns det väldigt mycket kul att göra på sommaren som är gratis eller till en mycket låg kostnad.

Jennifer Claesson, marknadschef:

– Undvik dyra resor. Kör i stället resor till vänners landställen, vandra och sov i tält eller bara åka till Sveriges fina stränder med ett stormkök och laga god middag i solnedgången. WOW! Bättre restaurang finns inte?

David Flatbacke-Karlsson, chefredaktör för Stock Magazine och ansvarig för redaktionellt innehåll:

– Att gå med i SJ Prio. Det ger dig möjlighet att samla poäng som leder fram till rabatterade priser och även resor som är gratis över tid. Sedan finns det även andra intressanta erbjudanden. Att åka tåg är ofta rätt så trevligt och sparar även på miljön. Det går ju även att läsa en bok och lyssna på poddavsnitt eller liknande och lära sig mer om aktiemarknaden eller något annat som ligger en varmt om hjärtat under resans gång. 

Frida Olander, verksamhetschef:

– Utnyttja allt som är gratis. Naturen och havet ger så mycket sommarkänsla. Men även att göra egen glass (hur gott är inte det?) och baka kalljästa frallor så du får färskt bröd till frukost varje dag. Den som vill ha Sveriges lättaste recept är välkommen att fråga mig. Receptet kan också varieras i oändlighet.

Herman Strandh, verksamhetschef för Ung Privatekonomi:

– Det känns som att många har kört på väldigt intensivt under våren. Så mitt tips skulle vara att se till att vila upp och ta hand om dig ordentligt, fylla på (spara upp) dina energikonton så att du ger dig själv bästa förutsättningarna att kunna presentera på topp och krossa hösten och livet på bästa sätt. 

 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem