Vad kul att du har förnyat ditt medlemskap hos oss! Nu när du har förnyat det så kan du välja en gratis premie om du vill. Välj en av dessa premier:

Boken ”Bli miljonär i hängmattan”

Denna bok skriven av Per H Börjesson ger dig grundkunskaperna och enkla råd för att lyckas bli rik i hängmattan. Väljer du denna premie så får du hem den fysiskt i brevlådan!

Välj denna premie genom att skicka ett mail till: info@ungaaktiesparare.se med rubriken ”PREMIE: BOK” samt skriv ditt namn och din adress så postar vi boken inom några dagar.

Börsdata Premium 30 dagar

På Börsdata hittar du finansiell information för mer än 1000 bolag för svenska, danska, norska och finska börsbolag. Vi presenterar över 50st nyckeltal, dagliga aktiekurser, analys- och värderingstjänster samt flera strategier som underlättar för dig som investerare, att fatta rätt beslut.

Välj denna premie genom att skicka ett mail till: info@ungaaktiesparare.se med rubriken ”PREMIE: BÖRSDATA” och ditt namn.

Hitta Kursvinnare Bas i 3 månader

Hitta Kursvinnare är Aktiespararnas unika analysprogram och hjälper dig att hitta köpvärda aktier med såväl fundamental som teknisk analys. Hitta kursvinnare är användarvänligt och kräver inte några förkunskaper. Erbjudandet gäller endast nya användare av Hitta Kursvinnare.

Välj denna premie genom att följa denna länk.

Nextory gratis i 45 dagar

Lyssna gratis på ljudböcker i 45 dagar! Genom Nextory får du obegränsat med läsning, var du vill, när du vill, direkt i mobilen. Erbjudandet gäller endast nya användare av Nextory.

Välj denna premie genom att följa denna länk.