Välkommen till #PrataPengar podden

#PrataPengar är podden där Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé och Nicklas Andersson tar upp frågorna som rör sparande, aktier, fonder, privatekonomi, börsen, pension och mycket mer! Vill du vara med och påverka #PrataPengar podden? Skicka då frågor och tankar via sociala medier under hashtaggen #PrataPengar. Avsnitten är 45-60 minuter långa, släpps varje Måndag och finns tillgängliga på iTunes, Acast och Soundcloud. Ljudtekniker är Patrick Boström.

 

Våra senaste podcasts

2017-02-22

#PrataPengar levererar ännu en episod, denna gången pratar vi om förväntningar på börsen, hur påverkar det aktiekurser?
Nicklas får äntligen köra sitt nyhetssvep :D

2017-02-22

I veckans episod får vi ett trevligt besök av ekonomin och sparande bloggaren Stefan Thelenius! Vi tar tag i vad man bör ha koll på för sin framtida pension samt pratar om hur det såg ut på börsen för ett par år sedan.

2017-02-22

Om du inte sett Warren Buffet dokumentären innan, se den! Inte ett öga torrt.

2017-02-02

I denna episod går vi igenom hur man läser en årsredovisning och lär oss fundamental analys. En av våra kära lyssnare Göran gav oss denna fina idé!

2017-02-02

Spara regelbundet prata vi ofta om att man ska göra, men vad innebär detta? Ska man spara varje månad, varannan månad, kvartalsvis?

2017-01-18

#PrataPengar podden får besök utav Helena Stjernholm, vd på Industrivärden. Vad gör ett investmentbolag? Vad använder man för investeringsstrategi? Hur kommer branschen att se ut om 10 år?

2017-01-18

Ett år har passerat och det är dags att stämma av portföljerna. Hur har det gått egentligen? Philip och Nicklas berättar hur det gått för deras aktieportföljer, vilka omplaceringar som ska göras samt hur dem tänker för 2017.

2017-01-18

Den här veckans episod har samma goda innehåll som alltid, med en twist! Vi sätter oss och #PrataPengarför att snacka om sparande och aktieintresse. Vad fick oss att börja spara i aktier?

2017-01-18

Wow, ett år har passerat sedan pondens begynnelse! Vi vill tacka alla lyssnare och er som stöttat oss hela vägen hit. Podcast priset kammade vi hem och har fått fantastiska nöjet att träffa en mängd spännande gäster.

2017-01-18

Det är dags för den mysigaste tiden på året!