Mer börspsykologi

Mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden

SLÄPPS 25/3! GÅR ATT FÖRHANDSBESTÄLLA.

Oavsett om det råder tjur- eller björnmarknad spelar psykologin inom investeringar alltid en huvudroll. I sin första bok, den hyllade Börspsykologi - Så blir du en bättre investerare, introducerade och förklarade Cristofer Andersson många av de mentala fallgropar som ständigt lurar i skuggorna för alla investerare oavsett erfarenhet.

I denna uppföljare, som både till antalet sidor och antalet psykologiska fällor som presenteras är betydligt mer omfattande, fortsätter författaren den påbörjade resan in i investerarens psyke.

Vad är egentligen risk och hur reflekterar vi kring det? Varför upplever vi alltid en sorts iver att utföra en aktivitet när något extraordinärt inträffar i portföljen? Tror du på slumpen och har du alla verktyg i din verktygslåda? Är du en scout, eller soldat? 

Mer börspsykologi ger oss precis det den säger: mer av det som på djupet kan skapa riktigt lyckade och hållbara investeringar.

Sven Hagströmer om boken:
"Cristofer Andersson har tagit fasta på vikten av börspsykologi och slussar läsaren förbi de vanligaste misstagen. I boken bjuder han på många erfarenhetsbaserade och handfasta råd till såväl oerfarna som mindre erfarna investerare. Läsaren kan spendera många timmar på boken, vilka kan bli användbara år framöver."

Erbjudande

Få 10% rabatt på boken Mer Börspsykologi, använd koden UNGA i kassan. 

Köp boken här