Är du Unga Aktiesparares nya regionchef i region mitt?

Som en av två regionchefer kommer du vara lokalavdelningarnas närmaste resurs gällande kunskap och stöttning i den löpande verksamheten. Din huvudsakliga uppgift är att finnas närvarande för lokalavdelningarna för att de ska kunna genomföra sina aktiviteter.

Utöver detta är du, som en av två regionchefer, även länken mellan lokalavdelningarna och kansliet. I detta arbete förväntas du ta ansvar och stötta kansliet på förbundets centrala evenemang, samt sprida glädje och bidra till gemenskap med andra ideellt engagerade inom förbundet.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att stimulera de aktivas idérikedom och engagemang, och samtidigt vara med och påverka regionens arbete för Unga Aktiesparare. Du får även goda möjligheter att utveckla din roll som ledare.

Region mitt innefattar mitten av Sverige och består fn av 8 st lokalavdelningar och ca 40 ideellt engagerade eldsjälar, vilka precis likt dig vill sprida kunskap om sparande till ungdomar.

Det här är du som person

Vi söker efter dig som är serviceinriktad, engagerad och drivs av att stötta personer i din omgivning. Du är en naturlig ledare med högt ansvarstagande som gillar att samordna evenemang och vägleda i projekt. Du vill förbundets bästa och är en glädjespridare. Det är ett plus om du har intresse för sparande och gillar att dela med dig av dina kunskaper.

Bra att veta

Rollen utgår ifrån din ort, men resor kan förekommer. Det är en projektanställning med ideellt arbete, och du har därför möjlighet att avsätta tid och energi för regionsarbete.

För ansökan ber vi dig skicka ditt CV och ett personligt brev, där du motiverar varför du vill bli regionchef och vad du skulle vilja fokusera på i rollen, till verksamhetschef Sandra Carlsson: sandra.carlsson@ungaaktiesparare.se.

Vi vill ha din ansökan senast söndag 26/5. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så fort som möjligt eller kontakta Verksamhetschef Sandra.

För fler frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Sandra Carlsson via: sandra.carlsson@ungaaktiesparare.se