Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

Vice regionchef till Region Öst

Att vara regionchef för Unga Aktiesparare innebär att vara lokalavdelningarnas närmaste resurs - både vad gäller kompetens och arbetssätt, allt för att underlätta deras verksamhet och kunna utföra de evenemang de önskar.

 

Vi erbjuder

En unik roll där du får möjlighet att stimulera de aktivas idérikedom och engagemang, och samtidigt vara med och påverka regionens arbete för Unga Aktiesparare.

 

Region Öst innefattar östra Sverige och består fn av 10 lokalavdelningar och ca 70 engagerade eldsjälar, som precis likt dig vill sprida kunskap om sparande till ungdomar.

 

Det här är du som person

Vi söker efter dig som är serviceinriktad, engagerad och drivs av att stötta personer i din omgivning. Du är naturligt ansvarstagande och gillar att samordna evenemang och vägleda i projekt. Det är ett plus om du har intresse för sparande och gillar att dela med dig av dina kunskaper.

 

Bra att veta

Rollen utgår ifrån din ort, men resor kan förekomma. Det är en projektanställning med ideellt arbete, och du har möjlighet att avsätta tid och energi för regionsarbetet.

 

För ansökan ber vi dig skicka ett personligt brev och ditt CV, där du motiverar varför du vill bli vice regionchef och vad du skulle vilja fokusera på i rollen, till verksamhetschef frida.olander@ungaaktiesparare.se. Vi vill ha din ansökan senast söndag 31/1. Intervjuer kommer att ske löpande.

För fler frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Frida Olander på frida.olander@ungaaktiesparare.se eller tel 073-370 96 11.


Nu finns möjligheten att söka till 2021 års förbundsstyrelse!

Har du ett genuint intresse för sparande och investeringar och tycker fler ska få lära sig om det? Vill du vara en del av en stor gemenskap med många eldsjälar? Unga aktiesparare är ett av Sveriges största ungdomsförbund och som en oberoende, icke-partipolitisk och icke-kommersiell aktör har Unga Aktiesparare ett stort förtroende i att utbilda unga till att få en bra ekonomisk start i livet. Nu söker vi drivna personer till nästa års förbundsstyrelse.

 

Om förbundsstyrelsen:

Förbundsstyrelsen är förbundets högsta förvaltningsorgan och verkar för att förbundet långsiktigt ska utvecklas på bästa möjliga sätt. Arbetet omfattar utarbetande av övergripande strategi, måluppföljning och beslutande av hur de ekonomiska medlen fördelas samt resultatuppföljning. Förbundsstyrelsen är även ett bollplank för VD och kansli i frågor som kan innefatta bland annat ekonomi, juridik eller digital strategi.

 

För att passa bra in i förbundsstyrelsen ser vi gärna att du har följande egenskaper:

  • Du har ett stort intresse för det strategiska arbete som bedrivs i en styrelse
  • Du vill vara med och utveckla ett av Sveriges största ungdomsförbund
  • Du har förmåga att ta en aktiv roll, tänka analytiskt, kritiskt och utanför boxen samt kan bidra med dina erfarenheter till styrelsearbetet
  • Du är kommunikativ och har mycket god samarbetsförmåga
  • Erfarenhet inom digital marknadsföring alternativt tidigare styrelsearbete (t.ex. näringsliv, politik, ideell förening) ses som meriterande

 

Om du vill vara med och driva Unga Aktiesparare framåt ska du skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev till valberedningen@ungaaktiesparare.se. Sista ansökningsdag är 31 januari 2021.

För frågor om rollen kontakta Valberedningens ordförande Magnus Oskarsson på valberedningen@ungaaktiesparare.se


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se