Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

Unga Aktiesparare Region Syd söker en vice regionchef

Brinner du lite extra för UA? Nu söker vi en ny vice regionchef i Region Syd!

 

Unga Aktiesparare är ett fristående ungdomsförbund och en plattform för unga som vill göra framgångsrika investeringar och berika sitt nätverk. Vi hjälper våra medlemmar att spara smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden. Unga Aktiesparare Region Syd innefattar lokalavdelningarna Malmö, Limhamn, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Kalmar och Karlskrona och har sammanlagt cirka 2500 medlemmar.

Detta är en fantastisk möjlighet för rätt person att komma in i en nyckelroll i organisationen och kärnan i stödet till våra medlemsaktiviteter. Du kommer att tillsammans med Regionchefen bistå den befintliga lokala verksamheten samt vara med i arbetet med att skapa strategin för fortsatt tillväxt i regionen.

 

Rollen som vice regionchef innebär att du bl.a. kommer få:

  • Planera centrala event i regionen
  • Löpande bistå lokalavdelningarna i deras verksamhet
  • Arbeta med befintliga och jobba fram nya sponsringsavtal - Arbeta med värvningskampanjer
  • Starta upp nya lokalavdelningar
  • Ta fram strategier för utvecklingen av regionen
  • Coacha och utbilda aktiva medlemmar i föreningsarbete

 

Den vi söker är en medlem i Unga Aktiesparare med du behöver inte nödvändigtvis vara aktiv inom förbundet idag - även om det är meriterande. Du behöver vara flexibel i ditt schema då aktiviteter sker både på dagtid och kvällstid. Rollen som Vice Regionchef är ett engagemang som sträcker sig förbi fasta tider och lediga helger, rollen sätter krav på din initiativförmåga, problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga. Därför är det en roll som kräver ett helhjärtat engagemang. Vad rollen ger dig:

  • Stort kontaktnät över hela Sverige inom och utanför förbundet
  • Erfarenhet som få i samma ålder har möjlighet till
  • Gedigen kunskap inom föreningsverksamhet

 

Är du intresserad av att engagera dig och vara en del av en expansiv organisation?

Maila din ansökan till Dante Emilio Grassi, Regionchef på regionsyd@ungaaktiesparare.se med CV + personligt brev (märk: Ansökan Vice Regionchef Syd) senast 2019-05-24.

 


Aktiespararna söker bolagsbevakare

 

OM AKTIESPARARNA

Sveriges Aktiesparares riksförbund (Aktiespararna) grundades 1966 och är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i marknadsnoterade aktier, fonder och andra aktierelaterade värdepapper och marknadsnoterade tillgångar. Förbundets uppgift är att bevaka marknaden och att för sina medlemmar skapa bästa möjliga förutsättningar för fondsparande, aktiespararna och pensionssparande samt att i allmänhet främja och sprida kunskap om sparande, även utanför vår medlemsbas. I vårt uppdrag ingår också att bilda opinion för bättre villkor för mindre investerare, för näringslivet och för sparande i allmänhet.

 

VEM SÖKER VI

Aktiespararna söker en junior medarbetare för att förstärka vår bolagsbevakning. Du som söker bör vara jurist, eller ha annan relevant utbildning, med kunskaper inom skatte- och bolagsrätt. Du bör vara strukturerad och klara av ett under perioder högt arbetstempo då du under bolagsstämmosäsongen kommer att ha som huvudsaklig arbetsuppgift att koordinera vår bolagsstämmobevakning. Du bör dessutom ha ett intresse av och kunskaper inom opinionsbildning.

 

Vana av sociala medier, vana av att tala inför folk och ett eget intresse för aktier och sparande är ett stort plus.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kommer framförallt att bestå av att koordinera- och administrera vår bolagsstämmobevakning men även av författande av utredningar inför till exempel en bolagsstämma eller som ett led i vårt påverkansarbete, författande av opinionsbildande texter, rådgivning åt Aktiespararnas medlemmar i framförallt skatt- och deklarationsfrågor samt textredigering och kommunikation i sociala medier. På Aktiespararna jobbar vi prestigelöst och över avdelningsgränserna vilket gör att du under perioder även kan komma att ha andra arbetsuppgifter. 

 

Du kommer att rapportera till Aktiespararnas chefsjurist- och ansvarige för bolagsbevakningen Sverre Linton.

Ansökan skickas till sverre.linton@aktiespararna.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Frågor besvaras av Sverre Linton på ovanstående adress eller telefon 076-826 15 15


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se