Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

BLI FÖRELÄSARE FÖR UA AKADEMIN

Nu söker vi på Unga Aktiesparare en riktig aktiefantast & vass föreläsare som vill hålla i Sveriges bästa aktieutbildning. 

Om UA Akademin: 
UA Akademin är vår mest uppskattade medlemsförmån och utbildning är en central del i Unga Aktiesparares verksamhet. UA Akademin har funnits i över 12 år och utbildar tusentals unga varje år över hela Sverige

Om Tjänsten:
Som utbildare kommer du att föreläsa vid utvalda helgdagar under året. Du får själv möjlighet att påverka ditt schema i form av föreläsningsdagar. UA Akademin innehåller både grundläggande utbildning och mer avancerad sådan. Föreläsningarna äger rum i hela Sverige och därför är vi intresserade av rätt kandidater oavsett bostadsort. 

Om dig: 
För att lyckas som utbildare tror vi att:

 • Du har mycket mycket goda kunskaper om aktier och investeringar
 • Du har en god retorisk och pedagogisk förmåga
 • Du gillar struktur och är duktig på kommunikation i arbetet
 • Det är mycket meriterande om du har varit ideellt aktiv i Unga Aktiesparare men inte ett krav

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till robert.andersson@ungaaktiesparare.se senast den 19:e juli. 


Ung Privatekonomi söker verksamhetschef

Vi på Ung Privatekonomi brinner för att inspirera, och vi gör det dagligen genom att utbilda inom ämnena privatekonomi och sparande. Vi söker nu en strukturerad, kommunikativ och entusiastisk verksamhetschef som vill vara med och leda projektet till en ny nivå!

Du kommer att ha yttersta ansvaret för att driva projektet framåt och uppnå de uppsatta målen för verksamheten. Som verksamhetschef ansvarar du även för de anställda. För att lyckas i rollen krävs det att du både har ett starkt driv och är flexibel då arbetsuppgifterna är varierande.

Du rapporterar till Unga Aktiesparares VD i ditt dagliga arbete, och till projektets styrelse i form av verksamhetsrapporter vid styrelsemöten.

Vi har inga krav på specifik bakgrund men det är meriterande om du arbetat med att driva projekt, kan visa på tidigare engagemang inom ideell verksamhet eller är utbildad inom kommunikation, ekonomi eller liknade ämnen. 

 

Några av dina arbetsuppgifter är att: 

 • Ansvara för att projektets anställda föreläsare uppnår sina mål 
 • Entusiasmera och stötta projektets anställda i deras dagliga verksamhet 
 • Ansvara för uppföljning av projektets ekonomi och budget 
 • Följa upp och säkerställa projektets kvalité 
 • Rapportera till VD och projektets styrelse samt ingå i styrelsearbete
 • Aktivt verka för att finna nya samarbeten inom projektets ramar 
 • Ansvara för rekrytering av nya föreläsare 
 • Arbeta opinionsbildande för att få in mer privatekonomi i skolan 

 

Vad kan vi erbjuda vi dig? 
Vi erbjuder dig en ung, flexibel och framförallt trevlig arbetsplats där alla ska kunna trivas och nå sin fulla potential. Möjlighet till personlig utveckling är stor och du kommer även att ha en aktiv roll i att utveckla projektet framåt. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm, du delar kontor med Unga Aktiesparares kansli.

Du kommer att erbjudas en unik erfarenhet vad gäller att driva en organisation där ingen dag är den andra lik, och där du arbetar med ett team av mycket ambitiösa kollegor. Den kreativa andan och drivet är stort inom organisationen och vi älskar nya idéer och initiativ som kan hjälpa andra att uppnå sina drömmar. 

 

Anta utmaningen, sök jobbet som verksamhetschef! 
Ansök genom att e-posta CV och personligt brev till jobb@ungaaktiesparare.se och märk mejlet med ”Ansökan verksamhetschef”. Tjänsten är förlagd på heltid vid vårt huvudkontor i Stockholm. Intervjuer sker löpande, hör därför av dig snarast vid intresse. Sista ansökningsdatum är den 10 juli.

Frågor om tjänsten skickas till henrik.johansson@ungaaktiesparare.se

Läs mer om projektet på www.ungprivatekonomi.se 


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se