Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

Verksamhetschef till Unga Aktiesparare

Vill du driva verksamheten i ett av Sveriges största ungdomsförbund? Gillar du att leda unga engagerade människor och planera event? Unga Aktiesparare söker nu en ny verksamhetschef till kansliet i Stockholm.

Om oss

Unga Aktiesparare är Sveriges största förbund för aktieintresserade ungdomar. Vår lokala verksamhet är spridd över hela landet, fördelat på fem regioner och cirka 45 lokalavdelningar, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi hjälper våra medlemmar att spara och investera smartare genom utbildningar, events, rabatter och tidningar.

Om rollen

Verksamhetschefen är en del av Unga Aktiesparares kansli och tillsammans med vd, marknadschef, chefredaktör och utbildningsansvarig formar du verksamheten.

Till din hjälp att driva verksamheten har du 10 regionchefer och ca 250 ideellt engagerade medlemmar spridda över hela landet, du är den huvudsakliga kontakten mellan dem och kansliet.

Som verksamhetschef har du ansvar över bland annat:

 • Planering och genomföring av centrala evenemang
 • Rekrytering och att leda regioncheferna
 • Utveckling av verksamheten och lokalavdelningarna
 • Att möta våra medlemmar genom olika kanaler
 • Budget- och resultatansvar

Att planera större evenemang är en stor del av jobbet, men även administration i den dagliga verksamheten.

Personliga egenskaper

Du arbetar strukturerat och är bra på att planera. Du tar gärna initiativ till att utveckla verksamheten och effektivisera din roll. När det kommer till arbetsuppgifter är du prestigelös, men säger aldrig nej till en utmaning. Att engagera och kommunicera är ledstjärnor för dig.

Vad vi kan erbjuda dig:

 • Härliga kollegor med stark lagkänsla
 • Högt i tak för nya tankar och idéer
 • Frihet att utveckla din roll och Unga Aktiesparare
 • Kunskap kring aktier och sparande
 • Fräscht kontor i centrala Stockholm
 • Ett starkt nätverk och möjlighet att möta spännande och intressanta nyckelpersoner inom finansbranschen

Tjänsten är en heltidstjänst, kansliet är förlagt i Stockholm.

Skicka in cv och personligt brev till jobb@ungaaktiesparare.se senast den 5 december 2019. Tjänsten kan tillsättas tidigare datum.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Henrik Johansson, vd, på 076-0444770.

 


 

Chefredaktör till Unga Aktiesparare 

Vill du peppa våra läsare att ta nästa steg i sin sparresa? Kan du beskriva komplexa ekonomiska händelser på ett begripligt sätt? Gillar du att leda kreativa processer i högt tempo? Då kanske du är vår nya chefredaktör för Stock Magazine, Unga Aktiesparares medlemstidning.

Om oss

Unga Aktiesparare är Sveriges största förbund för aktieintresserade ungdomar. Vår lokala verksamhet är spridd över hela landet, fördelat på fem regioner och cirka 45 lokalavdelningar, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi hjälper våra medlemmar att spara och investera smartare genom utbildningar, events, rabatter och tidningar.

 

Vår medlemstidning heter Stock Magazine. Vi söker nu en ny chefredaktör som vill utveckla och ta tidningen till nya nivåer. Tidningen är en av våra absolut mest uppskattade medlemsförmåner och produceras för att inspirera både nybörjaren och den mer avancerade aktiespararen. Stock Magazine produceras i fyra nummer per år och skickas ut till cirka 12 000 medlemmar i Unga Aktiesparare. 

Om rollen

Att vara chefredaktör innebär att du tar fullt produktionsansvar för Stock Magazine, vilket bland annat innebär ansvar för:

 • Planering av tidningens innehåll och tema.
 • Producering av text och innehåll.
 • Handleda och coacha våra ideella skribenter samt redigera och korrekturläsa texter.
 • Layout och tryckeri- och distributionskontakter.
 • Underhålla och utveckla tidningens digitala räckvidd och närhet till läsarna, till exempel genom showcase på Linkedin och andra sociala medier.
 • Budget- och resultatansvar.

Till din hjälp har du en hängiven och ideell redaktion som skriver artiklar, krönikor, porträtt, recensioner med mera. Du är en del av Unga Aktiesparares kansli och kommer tillsammans med resten av kansliet forma verksamheten. En stor del av jobbet är att träffa intressanta personer från finansbranschen och näringslivet för intervjuer och reportage. Med rollen kommer mycket frihet att forma sin tjänst, men även stort ansvar.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet av redaktionellt arbete sedan tidigare och är självgående i ditt arbete. Ett intresse för aktier och sparande är något vi gärna ser. Du är bra på att formulera dig i skrift, arbetar strukturerat och med gott humör.

 

Tjänsten är en heltidstjänst, kansliet är förlagt i Stockholm.

Skicka in cv och personligt brev till jobb@ungaaktiesparare.se senast den 14 december 2019. Tjänsten kan tillsättas tidigare datum.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Henrik Johansson, vd, på 076-0444770.


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se