Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

 

Unga Aktiesparare Region Väst söker en vice regionchef

Brinner du lite extra för UA? Nu söker vi en ny Vice Regionchef i Region Väst!

Unga Aktiesparare är ett fristående ungdomsförbund och en plattform för unga som vill göra framgångsrika investeringar och berika sitt nätverk. Vi hjälper våra medlemmar att spara smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden. 

Unga Aktiesparare Region Väst innefattar lokalavdelningarna Jönköping, Halmstad, Ulricehamn, Uddevalla, Göteborg Öst, Göteborg Väst, Borås, Trollhättan och Skövde.

Du kommer att tillsammans med Regionchefen bistå den befintliga lokala verksamheten samt vara med i arbetet med att skapa strategin för fortsatt tillväxt i regionen.

Detta är en fantastisk möjlighet för rätt person att komma in i en nyckelroll i organisationen och kärnan i stödet till våra medlemsaktiviteter.

Rollen som vice regionchef innebär att du bl.a. kommer få: - Planera centrala event i regionen
- Löpande bistå lokalavdelningarna i deras verksamhet
- Arbeta med befintliga och jobba fram nya sponsringsavtal - Arbeta med värvningskampanjer

- Starta upp nya lokalavdelningar
- Ta fram strategier för utvecklingen av regionen
- Coacha och utbilda aktiva medlemmar i föreningsarbete

Den vi söker är en medlem i Unga Aktiesparare med du behöver inte nödvändigtvis vara aktiv inom förbundet idag - även om det är meriterande. Du behöver vara flexibel i ditt schema då aktiviteter sker både på dagtid och kvällstid. Rollen som Vice Regionchef är ett engagemang som sträcker sig förbi fasta tider och lediga helger, rollen sätter krav på din initiativförmåga, problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga. Därför är det en roll som kräver ett helhjärtat engagemang. 

Vad rollen ger dig:

- Stort kontaktnät över hela Sverige inom och utanför förbundet 

- Erfarenhet som få i samma ålder har möjlighet till
- Gedigen kunskap inom föreningsverksamhet

Är du intresserad av att engagera dig och vara en del av en expansiv organisation?

Maila din ansökan till Robin Wikström, Regionchef på regionvast@ungaaktiesparare.se med CV + personligt brev (märk: Ansökan Vice Regionchef Väst) senast 2019-08-25.

 


 

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se

 


 

Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se