Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

Unga Aktiesparare söker vice regionchef till region syd. 

Unga Aktiesparare är ett av Sveriges största ungdomsförbund och riktar sig till personer i en ålder upp till 29 år med intresse för privatekonomi, aktiesparande och börsen. Vi hjälper våra medlemmar att spara och investera smart, genom bla utbildningar och events. Vi utbildar våra medlemmar genom den lokala verksamheten som är spridd över hela landet, fördelat på fem regioner och cirka 45 lokalavdelningar, från Luleå i norr till Malmö i söder.

 

Regionchef

Att vara regionchef för Unga Aktiesparare innebär att vara lokalavdelningarnas närmaste resurs - både vad gäller kompetens och arbetssätt, allt för att de ska nå målen att hålla minst 3st aktiviteter per termin.

 

Vi erbjuder

En unik roll där du får möjlighet att stimulera de aktivas idérikedom och engagemang, och samtidigt vara med och påverka regionens arbete för Unga Aktiesparare.

 

Regionen innefattar södra Sverige och består fn av 7 st lokalavdelningar och ca 40 st engagerade eldsjälar, som precis likt dig vill sprida kunskap om sparande till ungdomar!

 

Det här är du som person

Vi söker efter dig som har fingertoppskänsla för service, är driven och älskar att stötta personer runt dig. Du är naturligt ansvarstagande och ditt intresse för sparande är kryddat med att du också gillar att dela med dig av dina erfarenheter.

 

Du har ett brinnande engagemang för Unga Aktiesparare och har möjlighet att avsätta tid och energi för regionsarbetet.

 

Bra att veta

Rollen utgår ifrån din ort, men resor kan komma att förekomma. Det är en projektanställning med ideellt arbete.

 

För ansökan skicka ditt CV och ett personligt brev, där du motiverar varför du vill bli regionchef och vad du skulle vilja fokusera på i rollen, till verksamhetschef frida.olander@ungaaktiesparare.se. Vi vill ha din ansökan senast söndag 21/8, intervjuer kommer att ske löpande.

 

För fler frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Frida Olander på frida.olander@ungaaktiesparare.se eller tel 0731-418497.


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se