Karriär

Unga Aktiesparare är en arbetsplats som präglas av engagemang, kreativitet och framåtanda. Vill du vara med? Denna sidan innehåller lediga tjänster, jobberbjudanden samt karriärfrämjande material.

Digital marknadsförare till Unga Aktiesparare 

Om Unga Aktiesparare 

Unga Aktiesparare är Sveriges största förbund för ungdomar intresserade av aktier, sparande och investeringar. Vi har ungefär 10 000 medlemmar utspridda över 45 lokalavdelningar i hela landet. Vi arbetar för att så många unga som möjligt ska få en bättre privatekonomi. 

 

Mål med rollen 

I din roll som marknadsansvarig kommer du huvudsakligen att jobba med att 

 • Öka räckvidden för Unga Aktiesparares digitala kanaler 

 • Öka konvertering i hela medlemsresan 

 • Ansvar för löpande produktion av marknadsföringsmaterial 

 

Ansvarsområden 

 • Digitala kampanjer 

 • Sociala medier 

 • Grafisk formgivning 

 • Budgetansvar för marknadsföring 

 

Vem är du? 

Du har troligen arbetet i någon slags marknadsroll tidigare och är sugen på en bred roll med mycket ansvar. Du är strukturerad, och gillar att jobba efter en plan. Som del av ett litet team är du prestigelös och kan hjälpa dina kollegor när det behövs. Du kan både ta och ge konstruktiv feedback. Har du ett intresse för aktier och sparande är det en bonus, men inget krav. 

 

Övriga meriterande kompetenser 

 • Adobe suiten, framförallt InDesign, Photoshop och Illustrator 

 • Officepaketet 

 • Facebook Business Suite 

 • Google Analytics och Google Ads 

 • Mailverktyg tex Apsis, Mailchimp eller liknande 

 • CMS-system, vi använder Drupal 

 

Vad vi kan erbjuda dig 
Du kan få härliga kollegor med en stark lagkänsla, det är även högt till tak för alla nya tankar och idéer. Vi har mycket frihet under ansvar och det finns stora möjligheter att utveckla din roll. Du kommer kunna lära dig allt om aktier och sparande. Vi har ett fräscht kontor i centrala Stockholm. I din roll kommer du få tillgång till ett starkt nätverk där det finns möjlighet att möta spännande och intressanta nyckelpersoner inom finansbranschen. 

 

Tjänsten är en heltidstjänst, kansliet är förlagt i Stockholm. 

Skicka in cv och personligt brev till jobb@ungaaktiesparare.se senast den 6 december 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare datum. Vi ser gärna att du tillträder tjänsten i januari, men kan vara flexibla. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Henrik Johansson, vd, på 076-0444770


Vice Regionchef till Region Väst

Vice regionchef

Att vara regionchef för Unga Aktiesparare innebär att vara lokalavdelningarnas närmaste resurs - både vad gäller kompetens och arbetssätt, allt för att underlätta deras verksamhet och kunna utföra de evenemang de önskar.

 

Vi erbjuder

En unik roll där du får möjlighet att stimulera de aktivas idérikedom och engagemang, och samtidigt vara med och påverka regionens arbete för Unga Aktiesparare.

 

Region Väst innefattar västra Sverige och består fn av 13 lokalavdelningar och ca 70 engagerade eldsjälar, som precis likt dig vill sprida kunskap om sparande till ungdomar.

 

Det här är du som person

Vi söker efter dig som är serviceinriktad, engagerad och drivs av att stötta personer i din omgivning. Du är naturligt ansvarstagande och gillar att samordna evenemang och vägleda i projekt. Ditt intresse för sparande är kryddat med att du också gillar att dela med dig av dina erfarenheter.

 

Bra att veta

Rollen utgår ifrån din ort, men resor kan komma att förekomma. Det är en projektanställning med ideellt arbete, och du har möjlighet att avsätta tid och energi för regionsarbetet.

 

För ansökan ber vi dig skicka ett personligt brev och ditt CV, där du motiverar varför du vill bli regionchef och vad du skulle vilja fokusera på i rollen, till verksamhetschef frida.olander@ungaaktiesparare.se. Vi vill ha din ansökan senast söndag 29/11, intervjuer kommer att ske löpande.

 

För fler frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Frida Olander på frida.olander@ungaaktiesparare.se eller tel 073-370 96 11.


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av engagerade, sympatiska och klipska personer. Maila din spontanansökan till info@ungaaktiesparare.se


Praktik

Vill du praktisera hos oss? Mejla cv och personligt brev till info@ungaaktiesparare.se