Ge bort ett medlemskap

Unga aktiesparare är den ideella organisationen som utbildar tusentals unga i åldrarna 0 – 28 år om att spara smartare. Vi erbjuder aktieutbildningar och förmåner för både nybörjare och börsnördar. Ge bort ett medlemskap du också.

Vad innebär ett medlemskap?

Som medlem i Unga aktiesparare har man tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer, mängder av event (ex: företagsbesök, inspirerande föreläsningar från sparprofiler), unika rabatter och förmåner. Allt för att kunna nå sina spardrömmar. Alla under 29 år kan bli medlemmar.

 1. Kunskap

  Som medlem får du tillgång till aktieutbildningar för alla kunskapsnivåer (både fysiska och digitala). Vår mest populära aktieutbildning, har ett snittbetyg på 9,3 av 10. Bli ett aktieproffs med oss.

 2. Nätverk

  Ett nätverk med tusentals aktieintresserade unga där du kan nätverka hur mycket eller hur lite du vill. Vi anordnar både fysiska och digitala events över hela landet och du kan även nätverka via vårt digitala community.

 3. medlemsförmåner

  Förmåner

  Som medlem har du tillgång till unika förmåner som hjälp för att nå dina spardrömmar, exempelvis: 300 kr att investera för (+18 år), ekonomitidningar, courtagerabatt och DI digital gratis i två månader.

Välj medlemskap

Medlemskap 0-14 år

99 kr/år
 1. Alla utbildningar

 2. Alla event

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: digitala tidningar, aktiebok)

 5. Fysisk medlemstidning

Digitalt medlemskap 15-28 år

349 kr/år
 1. Alla utbildningar

 2. Alla event

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Fysiskt medlemskap 15-28 år

449 kr/år
 1. Alla utbildningar

 2. Alla event

 3. Exklusivt nätverk

 4. Förmåner (ex: 300 kr att investera för)

 5. Fysisk medlemstidning

Fyll i ditt personnummer med 12 siffror för att hämta dina uppgifter

Vill du ge bort medlemskapet som gåva?

Välj ett av ovan medlemskap, klicka sedan på knappen ”Ge bort medlemskap” och fyll i uppgifterna. Du som givare kommer att få ett bekräftelsemail efter genomfört köp. Medlemmen får ett kom-igång-mail efter 7 dagar. Vill du ge bort något fysiskt? Ladda ned vårt Gåvobevis här.

Vad säger våra medlemmar?

Mohammed Salih om Unga Aktiesparare

Unga Aktiesparare är som en vägkarta till finansiell framgång. Genom att gå med i förbundet kan du vässa dina kunskaper och göra ännu smartare investeringar på börsen. Det är en investering i dig själv som betalar av sig kvickt.

Mohammed Salih – Sparprofil

Genom Unga Aktiesparare kan jag ta till mig kunskap, gå utbildningar och workshops som passar mig. Jag får ett bättre nätverk och förmåner till otroligt bra priser. Jag kan träffa vänner med likasinnat intresse och dessutom får jag verktygen och förutsättningarna för ett smartare sparande.

Ester Hansson – Medlem i UA

Jag tycker att Unga Aktiesparare är ett fantastiskt Community att engagera sig i och du kan också bli ännu bättre på att investera på börsen. […] Unga Aktiesparare är en av de bästa investeringarna du kan göra i dig själv!

Oliver Allemog – Hörby

Medlemsförmåner

Som medlem har du även tillgång till unika förmåner såsom 300 kr att investera för (+18 år), courtagerabatt, ekonomitidningar, rabatt på analysverktyget Börsdata, DI digital gratis i två månader och mycket mer.

 1. 300 kr att investera för

  Få 300 kronor i startpremie när du börjar att spara i fonder hos vår partner SAVR (+18 år). Gäller dig som är medlem i UA och inte redan är kund hos SAVR, samt att du har eller skapar ett ISK-konto samt upprättat en aktiv bankkoppling.

 2. Gratis aktiehandel på Nordnet

  Gratis aktiehandel* på Stockholmsbörsen och alla fondavgifter tillbaka tills du nått 50 000 kr. Därefter UA:s exklusiva supercourtage 0,10 % (min 1 kr). Ta dina investeringar till nästa nivå med Nordnet! *Max 500 aktieaffärer per år

 3. Dagens industri digitalt

  Just nu får du som medlem i Unga aktiesparare prova på Di Digitalt 2 månader utan kostnad. Prenumerationen avslutas automatiskt efter två månader.

Frågor & svar

Svar på vanligt förekommande frågor om Unga Aktiesparare och medlemskapet.

Om Unga Aktiesparare

Om medlemskapet

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem