UA:s nya sparsatsning på video: ”Hoppas tilltala många”

Nu är det premiärdags för Unga Aktiesparares videoserie ”Spara med Jennifer”. En gång i veckan kommer Unga Aktiesparares marknadschef att förmedla kunskap om börsen och investeringar i korta klipp. ”I takt med att intresset för aktiesparande hos unga ökar raskt blir det extra viktigt att satsa på att nå ut med utbildande material i digitala kanaler”, säger huvudpersonen Jennifer Claesson.

På tisdagseftermiddagen släpptes introduktionsklippet av Unga Aktiesparares nya digitala tv-format ”Spara med Jennifer”. 

– ”Spara med Jennifer” är en serie av informativa, korta videoklipp som publiceras i våra digitala kanaler. Vi kommer att släppa ett klipp per vecka framöver där jag förklarar ett ord eller begrepp som har med sparande, aktier eller investeringar att göra, säger huvudpersonen, tillika Unga Aktiesparares marknadschef, Jennifer Claesson. 

Jennifer Claesson framhåller att budskapen riktar sig främst till personer yngre än 29 år som vill lära sig spara, men att hon också gärna ser att äldre individer tar till sig av och kan dra nytta av kunskapen. 

– Syftet är att förmedla och sprida kunskap om sparandets och investeringarnas värld. I takt med att intresset för aktiesparande hos unga ökar raskt blir det extra viktigt att satsa på att nå ut med utbildande material i digitala kanaler. Gärna i form av korta videoklipp då vi ser att många unga i dag föredrar att tar in information kort och koncist.

Klippen kommer att vara mellan 20–60 sekunder långa, konstaterar hon. 

Vad kan tittarna förvänta sig?

– Mycket information på kort tid och ett brett leende på mina läppar. Mina kollegor och jag är så peppade på denna satsning och hoppas att ni vill hänga med, betonar Jennifer Claesson. 

”Spara med Jennifer” kommer att finnas att ta del av i Unga Aktiesparares olika digitala kanaler och på förbundets webbplats.

 

 

 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem