Stjärnspäckat på högklassig hållbarhetskväll

Unga Aktiesparare, Handelsbanken och Impact Attracts bjuder in till ett inspirerande och lärorikt evenemang med fokus på hållbara investeringar. Som tittare kan du förvänta dig att få kunskap som är både rolig, berikande – och potentiellt lönsam. “Det är upplagt för intressanta diskussioner”, säger Emma Hedman, projektledare på UA och ansvarig för arrangemanget.

På tisdagskvällen den 19 april är det dags för Unga Aktiesparare att, tillsammans med Handelsbanken och nya plattformen Impact Attracts som synliggör hållbarhetsdata, rivstarta efter påskledigheten genom att arrangera ett event med fokus på hållbara investeringar. 

– Det kommer bli en riktigt inspirerande kväll. Vi kommer att kika på ämnet både från bankens och en fondförvaltares perspektiv, men även från investeraren själv. Ämnet är väldigt brett och därför tar vi oss an uppgiften att försöka prata om hur man ser på just hållbara investeringar, säger Emma Hedman, projektledare på UA och ansvarig för eventet.  

Från Handelsbanken deltar hållbarhetschefen Catharina Belfrage Sahlstrand, hållbarhetsanalytiker Josefine Johansson och Patric Lindqvist, som förvaltar fonden “Handelsbanken Hållbar Energi”. Impact Attracts representeras av vd Jenny Sondal.  

– Jag tror att det är en riktigt vass kombination, understryker Emma Hedman.  

MISSA INTE: Patric Lindqvist om sin fond “Hållbar Energi” och stora världstrender 

Vad kan tittarna räkna med att bjudas på? 

– Djupgående intervjuer, spännande gäster och en riktigt intressant paneldiskussion. 

Det webbsända liveeventet, som är öppet för alla oavsett medlemskap i Unga Aktiesparare eller inte, drar igång klockan 18.00 tisdagen den 19 april och pågår i omkring två timmar. Läs mer om programmet och anmäl dig här.  

LÄS MER: Intervju med Josefine Johansson om hållbar aktieanalys 

 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem