Smidig posthantering för miljön

Billo grundades efter att en av grundarna åkt till sin sommarstuga över sommaren för att mötas av ett berg av diverse räkningar och meddelanden i en röra på hallmattan. Vissa av ärendena hade gått så långt att det var inkassokrav och dyra påminnelseavgifter. Det är fortfarande en betydande del av all post i Sverige i dag som är fysisk. Det vill vi på Billo, som nu blir samarbetspartner till Unga Aktiesparare, ändra på.

Hela denna artikel är en annons

Billo vilar på idéen att samla ALLA räkningar och ALL post på ETT ställe (i mobilen). Vi vill hjälpa våra användare att aldrig mer missa en räkning. Som Billo-användare bär du alltid med dig din brevlåda i fickan, och du har stenkoll på ALLT.  

Billo är i dag godkänt av Sveriges Digitala myndighet (DIGG). Det innebär att om du som privatperson använder Billo kan du välja att få all myndighetspost direkt i mobilen. Så som brev från Skatteverket, Försäkringskassan, E-hälsomyndigheten med flera.  

Billo erbjuder vidare en unik scanningsfunktion där du själv kan välja vilka räkningar och   

Något jag, Curt-Anton Bengtsson, personligen använder (tyvärr) är att scanna parkeringsböter. De är sällan trevliga att hantera och innehåller 21-ställig OCR-kod. Med Billo scannar jag den enkelt och den läggs då automatiskt in för betalning. Sedan kan jag fokusera på annat.   

När du laddar ner appen får du möjligheten att skapa en “särskild postadress” som är kopplat till vårt digitaliseringscenter. Du dirigerar alltså om din post till oss. Vi hanterar med stor varsamhet posten, digitaliserar och skickar digitalt filen till din Billo. Restprodukterna av den fysiska posten förädlas till Eko Fiber. Alltså kan det vara din gamla telefonräkning du dricker kaffe ur.  

Du som ny användare kopplar sedan ditt bankkonto till appen. Sen är du klar att använda Billo.  

Efterhand som du lägger in dina räkningar för betalning kan du med enkelhet kategorisera dem. Alltså kan du enkelt jämföra och hitta dina kostnader/fakturor när du blir exempelvis uppringd gällande dina telefonabonnemang.   

– Billo är mycket Stolta över att ha inlett ett samarbete tillsammans med Unga Aktiesparare. Billo älskar att ge unga entreprenörer chansen till att Ladda ner vår app, samtidigt som vi kan vara med och rabattera årsavgiften med 200 kronor, som vi hellre ser att Unga Aktiesparares medlemmar investerar för”, säger vd Johan Eklöf.  

Du som laddar ner Billo är en hjälte. Inte bara för miljön, utan du väljer att gå din egen väg och vågar vara annorlunda.   

För mer info, besök gärna vår webbplats.   

 
 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem