Foto: Shutterstock.

Så investerar stjärnmålvakten: ”Kommer premieras på börsen”

Bli medlem i Unga Aktiesparare här

Zecira Musovic är landslags- och VM-hjälten som är ekonomiutbildad – och aktieintresserad. I en intervju med Dagens industri berättar hon att hon tycker om att köpa aktier i hållbara bolag. ”Jag investerar brett”, säger målvakten. 

Zecira Musovic, 27, spelade en stor roll i det uppmärksammade VM-brons som Sverige tog i samband med turneringen i Australien och Nya Zeeland i somras. 

LÄS OCKSÅ: Efter medaljsuccén – skön miljonbonus: ”Ska spara”

I en intervju med Dagens industri delar målvaktsstjärnan, som har en ekonomiexamen från Lunds universitet, med sig av sin investeringsstrategi. 

– Jag investerar brett, de bolag som jag investerar i ska vara hållbara och ansvarsfulla. Jag är övertygad att detta kommer att premieras på börsen framöver. Sedan lever jag ett ganska enkelt liv utan större utgifter, vilket i sig leder till ett bra sparande, säger Zecira Musovic till tidningen.

Till vardags spelar Zecira Musovic i engelska Premier League-klubben Chelsea. 

 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem