Fina hyllningen till trotjänaren – blir hedersmedlem: ”Överväldigad”

Hannes Hermansson har spenderat över ett decennium i förbundet. Nu belönas han med den finaste av utmärkelser. ”Jag är ödmjuk och tacksam”, säger den nyligen utsedde hedersmedlemmen i Unga Aktiesparare.

I samband med Unga Aktiesparares digitala kickoff den 12 september delades ett antal priser ut. 

Den som fick motta den kanske finaste utmärkelsen av alla heter Hannes Hermansson. 

Efter en tolvårig resa inom förbundet valdes 31-åringen in som hedersmedlem i organisationen. 

– Jag är överväldigad, men också ödmjuk och tacksam. Genom mina år som engagerad i förbundet har jag träffat många väldigt duktiga människor som gjort otroligt mycket för förbundet så att få förmånen att bli hedersmedlem känns verkligen storslaget och särskilt. Det var verkligen en glad överraskning och ingenting jag hade väntat mig, säger han. 

Hannes Hermanssons engagemang i Unga Aktiesparare inleddes mitt under den brinnande finanskrisen 2008 då han engagerade sig i hemorten Uppsalas lokalavdelning. 

–  I Uppsala var jag även senare ordförande för lokalavdelningen. Jag har sedan varit regionchef i region öst samt suttit i förbundsstyrelsen och sedermera i valberedningen. Dessutom har jag jobbat för moderförbundet Aktiespararna under en tid. 

Vad tycker du gör Unga Aktiesparare till den organisation det är?

– Det är en flerbottnad fråga men framför allt ett förbund med många väldigt drivna och intelligenta människor som genom åren gett mig väldigt mycket energi.  

Uppsjö av minnen 

Tiden i Unga Aktiesparare har gett Hannes Hermanssons massvis av fina upplevelser att bära med sig. 

– Alla kongresser har gett mig fantastiska minnen och jag minns även flertalet aktiviteter i Uppsala dit vi fick flera riktiga näringslivshöjdare. Även möjligheterna att lyckas genom andra har varit en viktig lärdom. Skulle jag nämna något är det nog ändå grundutbildningar i Uppsala dit vi lyckades locka väldigt mycket folk och ragga en herrans massa medlemmar.

Hur känns det att fortsätta vara en del av Unga Aktiesparare även som ”överårig”? 

– Det ska bli väldigt kul att få följa förbundets fortsatta utveckling, betonar Hannes Hermansson. 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem