Elva vinnaraktier – här är UA:s VM-lag: ”Levererar alltid”

Förbundskapten, tillika Stock Magazines chefredaktör, David Flatbacke-Karlsson har tagit ut laget till fotbolls-VM i Qatar. Elva aktier formar en stark och bredd uppställning som ska nå framgång i mästerskapet.

Startelvan formeras enligt den klassiska 4-4-2-modellen: Securitas – Nibe, Axfood, Astra Zeneca, Kindred – Atlas Copco, Investor, Industrivärden, Evolution Gaming – Garo, Beijer Ref.

Securitas:  

I såväl tuffa, oroliga tider på börsen som i ett fotbollsmästerskap gäller det att ha ordning på kassan (eller kassen). Securitas är en trygg och säker sista utpost mellan stolparna. 
 
Nibe:  

En energieffektiv ytterback som är uthållig och även sparar på sina resurser. Fortsätter att växa snabbt och vinner mycket mark på sin kant. Sprider också värme och välbehag i uppställningen.  

Axfood: 

Står stabilt när det blåser och har kvaliteter som aldrig sinar. Kan hantera både rusk, snålblåst och blir aldrig inaktuellt. Klarar av både lågkonjunkturer och tuffa motståndaranfallare.  
 
Astra Zeneca: 

En bra komplettering i det ramstarka mittlåset. Har bevisade recept på framgång och många strängar på sin breda läkemedelslyra. Klarar av alla typer av situationer på planen.  

Kindred: 

En speedig ytterback som tänder till och glöder extra mycket i samband med ett större mästerskap. Inläggen från kanten slås med extra precision. Kindred är en vinnare på jämnt och konsekvent spel.  

LÄS OCKSÅ: Hjärtat mot hjärnan – fotboll som investering

Atlas Copco: 

Har en stor och bred verktygslåda och är skickligt på att anpassa sig efter olika klimat och matchbilder. Tänker alltid nytt och kan hitta nya, kreativa lösningar i avgörande lägen. En lite dyrare pjäs, men samtidigt är det aldrig något fel på leveransen. Precis vad vi behöver. 

Investor: 

En mångsidig mittfältsmotor som har flera ess i rockärmen. Väl skolad, väl positionerad och alltid öppen för nya idéer. Håller tillsammans, med sin kollega alldeles bredvid, ihop linjerna mellan försvar- och anfall och tvekar inte att kliva fram när det behövs som mest.  

Industrivärden: 

Är med och formar det rutinerade och tydliga mittlåset. Vet vad som krävs och har gjort sin grej år ut och år in, turnering efter turnering. Tar alltid jobbet och går alltid att räkna med. I sällskap av Investor går det inte att hitta en bättre grund för portföljen, förlåt, lagbygget. Dessutom är det rabatt på duon.  

Evolution Gaming: 
 
Fortsätter att spela sina kort rätt, även om det kanske inte blivit samma resultat på aktiemarknaden den senaste tiden. Är som bäst när matchen går live och med sina offensiva kvaliteter och kvicka tillväxtsteg blir det svårt att stoppa vår kreativa ytter.  

MISSA INTE: Storklubbar på börsen

Garo: 

Är med och laddar och elektrifierar och ger en extra gnista till vårt lag som kan bli vägvinnande. Det må ha varit lite stolpe ut på börsen under året, men vår anfallare från Gnosjö har tiden på sin sida och vi räknar med att det snarare blir stolpe in. Till att börja med nu i VM.  

Beijer Ref: 

Bidrar till att skapa en form av hållbar miljö och stämning som höjer motivationen och får medspelarna att bli bättre. Det kommer inte att vara särskilt kallt i samband med VM i Qatar, men det betyder inte att det inte är viktigt att behålla kylan i sista tredjedelen i straffområdet. 

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem