Bröllopet inställt – efter aktiekrasch: ”Hänger på börsen”

Robert ”Robinson-Robban” Andersson har fått skjuta upp sitt bröllop. Anledningen: Han brände pengarna på börsen förra sommaren. ”Tyvärr är det dyrt att gifta sig”, säger ”Robinson-Robban” till Expressen.

Robert ”Robinson-Robban” Andersson hade planerat att gifta sig med sin kärlek Simone Brandstedt förra året. 

Men det blev inte av. På grund av att dokusåpakändisen slarvat med att följa Unga Aktiesparares gyllene regler i sitt investerande och bland annat inte haft rätt pengar på rätt plats eller spridit sina risker. 

– Jag brände allting på aktier förra sommaren. Jag är lite ”all in”, på börsen nu, säger ”Robinson-Robban” till Expressen. 

LÄS OCKSÅ: Unga Aktiesparares gyllene regler

Hans nuvarande lön räcker inte för att täcka kostnaderna för arrangemanget och det krävs en rejäl studs uppåt på marknaden för att ”Robinson-Robban” och Simona ska kunna gifta sig. 

– Ja, det är tråkigt att säga att giftermål hänger på börsen men ja. Tyvärr är det jävligt dyrt att gifta sig. Bara ringarna ruinerade mig, halvt. 

Paret har dock redan varit på smekmånad på Sicilien. ”Robinson-Robban” hyser heller ingen större oro för att bröllopet inte ska kunna bli av i framtiden. 

– Kanske nästa år. För börsen är på väg upp igen. Då jävlar, då är det storslaget. Nästa sommar, då kör vi Simone, säger han till Expressen.

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem