Välkommen till Unga Aktiesparares spetsutbildning Analysskolan! Denna utbildning ger dig kunskap, nätverk och personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Du kommer få lyssna på analytiker och personer som berättar om sina strategier och hur dem analyserar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. Det är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att lära sig massor om aktier och även ett perfekt tillfälle att skaffa sig nya Aktiekompisar.

Denna utbildning kräver fysisk närvaro under 2 helger i vår och passar dig som vill lära dig mer om att analysera företag och hitta guldkorn. En unik kurs i 4 delar.

Vem passar Analysskolan för?

Analysskolan riktar sig till dig som har erfarenhet från börsen, är igång med ditt aktiehandlande och nu vill ta nästa steg. Vi tror att du har gått åtminstone UA-Akademins grund- och fortsättningskurs eller känner dig bekväm med att använda några vanliga nyckeltal som till exempel vinstmarginal eller P/E.

Vad kostar det att delta på Analysskolan?

Analysskolan är gratis för betalande medlemmar i Unga Aktiesparare. Max 15-30 deltagare per termin.

När är Analysskolan?

Datum: 6-7 april och 4-5 maj

Tid: Dagarna håller på mellan kl. 10-16

Kursen består av två heldagsträffar under två helger i vår. Samtliga träffar kommer att genomföras fysiskt i Stockholm. Vi startar med en hel helg tillsammans som en kickoff med analytikerbesök, utbildningar, diskussioner och nätverkande. Mellan träffarna håller vi kontakten digitalt. Deltagaren förväntas närvara vid alla tillfällen. Deltagaren står själv för resa och boende, men kursen är gratis för dig som är eller blir betalande medlem hos Unga Aktiesparare. 

Hur ansöker jag?

Ansökan öppen till och med sista februari. Du får besked ca 1 vecka efter deadline på ansökan. Sista ansökningsdagen är söndag den 29/2

Ansök till Analysskolan genom nedan länk:

Frågor?

Elias Sundberg

elias.sundberg@ungaaktiesparare.se

Tidigare deltagare

Emilia Analysskolan Unga Aktiesparare

Analysskolan var otroligt kul och lärorikt! Jag hade sedan tidigare ett aktieintresse, men hade mestadels köpt aktier baserat på magkänslan snarare än att göra en ordentlig fundamental analys av bolaget. Under kursens gång lärde vi oss mycket om fundamental analys, och fick även praktisera det. Bäst av allt var dock att man fick diskutera aktier och strategier med likasinnade ungdomar!

Emilia Rieschel – Tidigare deltagare
Alexander Analysskolan Unga Aktiesparare

Analysskolan var riktigt kul! Jag hade stort intresse sedan innan och hade hållit på med egna analyser och byggt min egna strategi men tycker att jag fick ytterligare verktyg att använda. Föreläsningarna var nyttiga och jag lyckades även skapa goda vänner som jag har kontakt med än idag. Bäst av allt var den trevliga helg och goda vänner jag skapade längs vägen!

Alexander Karlsson – Tidigare deltagare

Träffa vårens analyscoacher

Douglas Forsling går under namnet Investacus i sociala medier och har varit investerare i över 12 år. Han har jobbat inom redovisning, som business controller, samt som aktieanalytiker. Idag är Douglas oberoende aktieanalytiker i eget bolag. Sitter i Unga Aktiesparares förbundsstyrelse och förvaltningsutskott. Driver även nyhetsbrevet Investacus.com och podden Finansfokus. Under Analysskolan kommer Douglas använda sin expertis och erfarenheter för att lära ut Fundamental och värdering av bolag.

Douglas Forsling – Analyscoach

Kickstarta din resa mot ekonomisk frihet idag

Lär dig investera med Unga Aktiesparare. Gå med i gemenskapen idag. Vi är världens största ungdomsförbund för aktieintresserade under 29 år som vill lära sig att spara smartare. Bli medlem eller prova kostnadsfritt idag!

Bli medlem