Analysskolan

Välkommen till vår utbildning Analysskolan!

 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Analysskolan ger dig personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. Det är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att lära sig massor om aktier och även ett perfekt tillfälle att skaffa sig nya Aktiekompisar.

 

Vem passar det för?

Analysskolan riktar sig till dig som har erfarenhet från börsen, är igång med ditt aktiehandlande och nu vill ta nästa steg. Vi tror att du har gått UA-Akademins grund- och fortsättningskurs, och känner dig bekväm med att använda några av de vanligaste nyckeltalen som till exempel vinstmarginal och P/E.

 

Vad kostar det?

Analysskolan är kostnadsfri för medlemmar i Unga Aktiesparare. Eventuella kostnader för mat, resa och boende står deltagaren själv för. 

 

Malmö - kursdatum våren 2020: 

  • Lördag 8 februari, kl 10-17

  • Lördag 28 mars,  kl 10-17

  • Lördag 9 maj,  kl 10-17

Kursen består av tre fysiska heldagsträffar förlagda i Malmö. Mellan träffarna håller vi kontakten mellan deltagare och coach. Deltagaren förväntas närvara vid samtliga tillfällen.

 

Stockholm - kursdatum våren 2020: 

  • Söndag 1 mars, kl 10-17

  • Söndag 19 april,  kl 10-17

  • Söndag 7 juni,  kl 10-17

Kursen består av tre fysiska heldagsträffar förlagda i Stockholm. Mellan träffarna håller vi kontakten mellan deltagare och coach. Deltagaren förväntas närvara vid samtliga tillfällen.

 

Ansökan 

Sista ansökningsdag har passerat. Ansökan för höstens kurser av Analysskolan öppnar senare i år. 

 

Kursansvarig

Coach på Analysskolan är Robert Andersson, utbildningsansvarig Unga Aktiesparare.