Analysskolan

Välkommen till vår utbildning Analysskolan!

 

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

Ansökan för vårterminens analysskola är nu tyvärr stängd. Analysskolan är tillbaka i höst igen. Håll utkik på hemsidan och sociala medier för notis när ansökan öppnar igen! 

Analysskolan ger dig personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. Det är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att lära sig massor om aktier och även ett perfekt tillfälle att skaffa sig nya Aktiekompisar.

 

Vem passar det för?

Analysskolan riktar sig till dig som har erfarenhet från börsen, är igång med ditt aktiehandlande och nu vill ta nästa steg. Vi tror att du har gått åtminstone UA-Akademins grund- och fortsättningskurs, och känner dig bekväm med att använda några av de vanligaste nyckeltalen som till exempel vinstmarginal och P/E.

 

Vad kostar det?

Analysskolan är kostnadsfri för medlemmar i Unga Aktiesparare. 

 

Digitalt - kursdatum våren 2021: 

  • Söndag 28 mars, kl 10-17

  • Söndag 18 april,  kl 10-17

  • Söndag 9 maj,  kl 10-17

Kursen består av tre heldagsträffar. Samtliga träffar kommer att genomföras digitalt med hänsyn till Covid-19. För att kunna deltaga på kursen behöver deltagaren tillgång till en dator med internetuppkoppling, kamera och mikrofon.  Mellan träffarna håller vi kontakten mellan deltagare och coach. Deltagaren förväntas närvara vid samtliga tillfällen.

 

Ansökan 
 

Ansökan till Analysskolan görs genom du beskriver dig själv kort (max 250 ord) samt varför just du ska få möjligheten att gå analysskolan (max 250 ord). Skicka sedan din ansökan till analysskolan@ungaaktiesparare.se. Märk din ansökan med Ansökan VT21. Sista ansökningsdag till Analysskolan är den 10:e februari

 

Kursansvarig

Coach på Analysskolan under vårterminen är Jessica Paulsson, utbildare på Unga Aktiesparare. 

 

 

Frågor

Alla frågor kring analysskolan besvaras av Robert Andersson, utbildningsansvarig Unga Aktiesparare.