Analysskolan

Välkommen till vår utbildning Analysskolan som passar dig som vill lära dig mer om att analysera företag och hitta guldkorn. En unik kurs i tre delar.

 

Ansökan har smygöppnat

Ansökan för Analysskolan har nu öppnat. Vi kommer dock släppa mer information framåt men datumen är satta och redan nu kan du ansöka!

 

Analysskolan ger dig kunskap, nätverk och personlig coachning för att utveckla dig själv och lära dig mer om aktier och investeringar. Du kommer få lyssna på analytiker och personer som berättar om sina strategier och hur dem analyserar. Programmet tar avstamp i fundamental analys och vi kommer jobba med allt ifrån enskilda bolag till börsen som helhet. Det är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att lära sig massor om aktier och även ett perfekt tillfälle att skaffa sig nya Aktiekompisar.

 

Vem passar det för?

Analysskolan riktar sig till dig som har erfarenhet från börsen, är igång med ditt aktiehandlande och nu vill ta nästa steg. Vi tror att du har gått åtminstone UA-Akademins grund- och fortsättningskurs eller känner dig bekväm med att använda några vanliga nyckeltal som till exempel vinstmarginal eller P/E.

 

Vad kostar det?

Analysskolan är gratis för medlemmar i Unga Aktiesparare. 

 

När?

Kursen består av tre heldagsträffar under två helger. Samtliga träffar kommer att genomföras fysiskt i Stockholm. Datumen är satta till 15-16 oktober och 19 november. Vi startar med en hel helg tillsammans som en kickoff med analytikerbesök, utbildningar, diskussioner och nätverkande. Mellan träffarna håller vi kontakten digitalt. Den 19 november är det en dag med fortsatt lärande och nätverkande. Deltagaren förväntas närvara vid alla tillfällen. Deltagaren står själv för resa och boende, men kursen är gratis för dig som är eller bli medlem hos Unga Aktiesparare. 

 

Ansökan 

Ansökan till Analysskolan görs via den här länken.

 

Frågor

Alla frågor kring Analysskolan besvaras av Tova Larsson, utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare.