X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin Fortsättningskurs - Så väljer du bolag att investera i

Starttid: 
21 maj, 2023 - 10:00
Sluttid: 
21 maj, 2023 - 15:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Uppsala, lokal kommer senare
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
UA-Akademin kommer till Uppsala! Kom till UA-Akademins fortsättningskurs och lär dig analysera och hitta bra aktier att investera i. UA-Akademin har utbildat unga sen 2008 och vi är stolta över att snittbetyget från våra deltagare är 9,3 av 10. OBS! Sista anmälningsdag är 14 maj!

UA-Akademins fortsättningskurs lär dig hitta bolag att investera i. Du kommer lära dig både fundamental och teknisk analys, vilket kan beskrivas som vilka aktier ska du investera i och när? Vi kommer att gå igenom hur man läser årsredovisningar, tolkar nyckeltal och hjälpa dig bygga din egen investeringsstrategi. Som en bonus får alla deltagare Börsdata premium i två månader för att kunna fortsätta använda det som du lär dig. 

Denna kurs passar dig som köpt aktier tidigare men vill lära dig mer om hur man analyserar och jämför olika företag. 

Utbildningen är kl. 10-15:30 med lunchpaus. På den fysiska UA-Akademin kan du nätverka, lyssna på föreläsningen, göra övningar och träffa andra som är intresserade. UA-Akademins tre delar (grund, fortsättning, avancerad) kommer göras i många städer under våren 2023. Hitta alla UA-Akademier som planeras framåt, både fysiskt och digitalt, här. UA-Akademin hålls av Unga Aktiesparares utbildare. 

UA-Akademin är gratis för Unga Aktiesparares medlemmar. Annars kostar UA-Akadedmin 200 kr per del som betalas på plats via Swish till 123 091 23 60. Icke-medlemmar anmäler sig här. Om du inte är medlem sen tidigare kan du bli det här för 229-299kr per år.

OBS! Sista anmälningsdag är 14 maj!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: