X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Webbinar: Investeringsstrategier

Starttid: 
22 juli, 2020 - 18:00
Sluttid: 
22 juli, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Detta webbinar är perfekt för dig som funderar kring vilken investeringsstategi du vill ha. Vi kommer att lyssna på ett gäng kända kategorier av strategier samt lyssna på några olika praktiska strategier. Ett perfekt tillfälle att få inspiration helt enkelt! Det kommer även finnas möjlighet för dig att ställa dina frågor till talarna.

Anmälan görs som vanligt nedan. En länk till webbinaret kommer att mailas ut till din angivna mailadress strax innan föreläsningen börjar. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig