X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Webbinar: Finansiell och hållbar analys med Söderberg & Partners

Starttid: 
1 december, 2020 - 18:00
Sluttid: 
1 december, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi bjuder in till en timme med Kajsa Brundin (chef över avdelningen för Investment Management) och Linnéa Forsell (hållbarhetsanalytiker) på Söderberg & Partners.

Söderberg och Partners analyserar marknader, fonder, fondförsäkringar och svenska pensionsbolag både ur ett finansiellt och hållbart perspektiv och sätter betyg i form av trafikljus (grönt, gult eller rött). Under eventet kommer vi lyfta fram de kvalitativa och kvantitativa analyserna. Verktyg man får med sig efter eventet är förståelse hur de tänker när de analyserar marknaden och vad de ser på för parametrar när de sätter sina betyg. Hållbarhetsanalysen utvärderar hur bolagen arbetar med att välja in innehav med hänsyn på hållbarhet och hur de arbetar med ansvarsfullt ägande. Den finansiella analysen utgår från parametrar som kostnader och förmåga att skapa god avkastning. När det kommer till aktiemarknader används flera olika modeller för att få en nyanserad bild av förutsättningarna.

Anmäl dig till eventet för att få hjälp med en placeringsindikation som ger dig vägledning om hur du kan placera både i linje med miljön och ur ett finansiellt perspektiv och att de inte utesluter varandra.

Anmälan görs som vanligt nedan. En länk till webbinaret kommer att mailas ut till din angivna mailadress strax innan föreläsningen börjar. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under detta webbinar.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

60