X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Webbinar: Cronavirus, världsekonomin & börsen

Starttid: 
3 augusti, 2020 - 18:00
Sluttid: 
3 augusti, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu har det gått över ett halvår sedan det första coronafallet i Sverige. Antalet nya smittade minskar men än är det inte över, framförallt inte ekonomiskt. Under 1,5h pratar vi om hur prognoserna ser ut för både global men framförallt den inhemska ekonomin, vi kommer även att prata om vilka positiva och negativa faktorer som finns närvarande och som styr börserna. Ett webbinar som inte får missas helt enkelt.

Anmälan stänger 1h före webbinarets start. Det skickas ett mail med länk till föreläsningen starx före webbinarets start. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig