X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Var med och utforma nästa generations analysverktyg!

Starttid: 
16 januari, 2019 - 17:30
Sluttid: 
16 januari, 2019 - 19:30
Plats: 
Östermalmsgatan 26
TradersAlloy – Var med och utforma nästa generations analysverktyg!

Saknar du en tydlig process för att analysera aktieidéer och utvärdera din portfölj? Har du tröttnat på att ha otaliga Excelark? Eftersöker du ett verktyg som kan ta in både företagsdata och makrodata från flera källor?

Bra! Nu behöver vi din hjälp för att till att tackla utmaningarna med att utveckla nästa generations beslutsstöd för portföljhantering. Därför bjuder vi in dig till en samskapande kväll på Östermalmsgatan 26.

Med gott sällskap, lättare förtäring och ett öppet sinne får ta del av vad vi har byggt och möjlighet att skriva upp dig som beta testare för första versionen av vårt verktyg. Vi slår våra kloka huvuden ihop, ifrågasätter och utformar. Välkommen!

TradersAlloy lämpar sig i första hand för personer som handlar med aktier minst på månadsbasis och kontinuerligt utvärderar sin portfölj.

TradersAlloy är ett startup i tidigt skede och drivs av Andrew Boddy och Petter Hattenbach. Andrew har över 20 års erfarenhet av programmering och att bygga databaser. Petter har tidigare erfarenhet av startups och är dessutom medlem i Unga Aktiesparaere.

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 5

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Sara Flodin

Sara Flodin
Mobil:  0703830708

sara.flodin@gmail.com
50