X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Vägen till Miljonen del 1 - Summer Edition

Starttid: 
20 augusti, 2020 - 18:30
Sluttid: 
20 augusti, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Äntligen är den här! Utbildningsserien för dig som vill lära dig mer om aktier. Datumet har skjutits fram till 20/8!

"Vägen till Miljonen" är en uppdaterad version av den tidigare utbildningsserien "Vägen till Ekonomiskt Oberoende". Den är uppdelad i två delar och kommer nu i juli köras som en sommarspecial för våra medlemmar. 

Del 1 kommer bland annat innehålla:

- olika typer av sparformer 

- olika typer av kontoformer

- förklaring av begrepp så som courtage och volatilitet

- samt tips på hur en kommer igång med sitt sparande och mycket mycket mer!

OBS!

Detta är en digitalutbildningsserie och anmälda medlemmar kommer få en länk skickad till sig ca 30 min innan eventet startar.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: