X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Utdelningsinvestering med Stefan Thelenius

Starttid: 
4 april, 2017 - 18:00
Sluttid: 
4 april, 2017 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
KTH Campus Telge Sal H2
"Utdelningsinvestering - det nya svarta!" sa Stefan Thelenius när han var hos oss i februari 2016. Nu kommer han tillbaka och berättar hur det har gått och vad han tror om framtiden!

Bloggaren Stefan Thelenius, även känd som Z2036 har länge vurmat om utdelningsinvestering och på hans blogg kan man följa hur han bygger en portfölj som nästintill ger utdelning alla årets dagar. Totalt har han nu 6 st olika aktiekonton med olika strategier. Ett annat mycket populärt inslag på hans blogg är "Månadens aktie" där hans barn får vara med och välja hur de skall placera sina sparpengar.

På senare tid har han även börjat belåna en av sina portföljer, något han kallar för 1.2XL, som han kommer att presentera närmare under kvällen.

Stefan har även börjat arbeta som pensionsspecialist på Konsumenternas Försäkringsbyrå, så har du frågor om detta så är denna kväll ett gyllene tillfälle!

 

Läs mer om Stefan och hans portföljer på bloggen: http://z2036.blogspot.se

Se hur några av hans portföljer har presterat på Shareville: https://www.shareville.se/medlemmar/z2036/portfolios

 

Det bjuds på fika, välkomna!

 

Begränsat antal platser.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern