X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Utbildningsserie Del 1: Kom igång med ditt sparande!

Starttid: 
11 september, 2019 - 16:15
Sluttid: 
11 september, 2019 - 17:30
Plats: 
Hörsal A, Lindellhallen, Umeå Universitet
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Äntligen är det dags för den första delen av fyra i vår prisbelönta utbildningsserie!

Äntligen är det dags för den första delen av fyra i vår prisbelönta utbildningsserie! Låt dig inspireras till att komma igång med ditt sparande och dina investeringar. Under eftermiddagen kommer vi gå igenom grunderna inom sparande, varför vi vill investera och vilka möjligheter som finns på marknaden. Ta chansen att få en stabil grund att stå på inför ditt framtida sparande!

Datum: Onsdag 11 september
Tid: Klockan 16.15-17.30
Var: Hörsal A, Lindellhallen, Umeå Universitet

Eventet är gratis och öppet för alla och inga förkunskaper krävs. Tänk på att komma i tid, det brukar vara väldigt hög efterfrågan på våra utbildningar!

Kontaktpersoner: 

André Netzén Örn

André Netzén Örn
Mobil:  0760144740

andrenorn@gmail.com