X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Urban Ride #pratapengar

Starttid: 
19 mars, 2019 - 18:30
Sluttid: 
19 mars, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Urban Ride Norrtullsgatan 11, Stockholm
FitnessCollection och Unga Aktiesparare bjuder in till en svettig tisdagskväll där vi förlänger livet och förbättrar avkastningen men träning och #pratapengar snack.

OBS! begränsat antal platser. ANMÄLAN är bindande. 
Klassen börjar 18:45 så kom gärna 15min för att hinna förbereda dig. 
Passet slutar 19:30 :) 

 

Vill du leva länge? Vill du vara gladare, starkare och smartare för att kunna ta bättre investeringsbeslut? Då är kombinationen av träning och #pratapengar snack oslagbar. Träffa UA kansliet och FitnessCollection och njut av börssnack och träning, lyxig goodiebag utlovas och du kommerr garanterat träffa nya aktiekompisar på plats. 

 

EXKLUSIVT ERBJUDANDE Fitnesscollection.se
20%
rabatt på CORE medlemskapet i 3 månader
För att ta del av erbjudandet ange värdekod: HAPPYWORKOUT
(ladda ner appen och registrera dig) 

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 14
Anmälda: 14
Reservlista: 6

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Tove Zander

Tove Zander

tove.zander@ungaaktiesparare.se
14